Gemeente IJsselstein


Wonen, werken en leren » Toerisme en promotie

Workshop stadspromotie

Datum: dinsdag 8 januari 2008
De gemeente werkt aan stadspromotie. We willen IJsselstein nóg leuker maken voor inwoners en gasten. Daarom wil de gemeente weten wat u goed vindt aan onze stad en wat er beter kan. De inwoners en organisatoren van evenementen kunnen een bijdrage leveren.
De gemeente IJsselstein werkt aan stadspromotie. De inbreng van inwoners en organisatoren van evenementen is daarbij onmisbaar. De gemeente organiseert een workshop om zoveel mogelijk ideeën bij elkaar te brengen. Divers organisaties en personen zijn uitgenodigd. Betrokken inwoners kunnen zich ook aanmelden om mee te doen. In IJsselstein is veel te doen. We hebben een mooie historische binnenstad, veel verschillende winkels, een theater en een bioscoop en een prachtig buitengebied. De markt op vrijdag is een publiekstrekker, net als de vele evenementen die door het jaar georganiseerd worden. De gemeente werkt aan stadspromotie. We willen IJsselstein nóg leuker maken voor inwoners en gasten. Daarom wil de gemeente weten wat u goed vindt aan onze stad en wat er beter kan. De inwoners en organisatoren van evenementen kunnen een bijdrage leveren. Na analyse van de huidige situatie kijken we naar de toekomst. We zoeken nieuwe, inspirerende ideeën, goede tips en suggesties. Die kan de gemeente gebruiken bij het formuleren van nieuw beleid en het ontwikkelen van nieuwe activiteiten.
Met deze werkvorm wil de gemeente de inwoners betrekken bij het stadspromotiebeleid. Samen werken aan de promotie van IJsselstein is leuk.
Workshop
De gemeente organiseert op dinsdag 29 januari 2008 een workshop Stadspromotie in de raadzaal van het stadhuis, aanvang 19.30 uur. De gemeente verstuurt uitnodigingen aan verschillende organisaties. Betrokken inwoners zijn welkom. (Graag aanmelden via de e-mail: e.v.schalkwijk@ijsselstein.nl.)
Doelen

1. De workshop inventariseert de sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen voor de promotie van IJsselstein.

2. De deelnemers praten mee over stadspromotie voor IJsselstein. Wat willen de gemeente, de stad, de inwoners en de ondernemers ermee willen bereiken?

3. Inventarisatie van mogelijke evenementen en activiteiten in op korte en middellange termijn.