Ingezonden persbericht


Persbericht

Egypte.nl voor het eerst op Vakantiebeurs

Amsterdam - 6 december 2007 - In januari staat Egypte.nl voor het eerst op de Vakantiebeurs in Utrecht. Met een kwalitatief reisaanbod, scherpe prijzen en goede informatie is de website binnen twee jaar uitgegroeid tot dé online Egypte-specialist. Om dit succes te vieren maken bezoekers van de Vakantiebeurs bij de stand van Egypte.nl kans op een volledig verzorgde 15-daagse Nijlcruise & Rode Zee reis voor twee personen. Bovendien krijgt iedereen die er direct een reis boekt een toepasselijk cadeau.

Egypte.nl
Egypte.nl is de Nederlandstalige website voor Egypte. De site onderscheidt zich door het diverse aanbod aan kwalitatieve en betaalbare reizen naar de verschillende bestemmingen in Egypte. Dit varieert van van luxe zonvakanties tot actieve duikexcursies en culturele rondreizen. Het productaanbod is op overzichtelijke manier gepresenteerd. Dankzij de uitgebreide bestemmingsinformatie kunnen bezoekers gemakkelijk hun ultieme reis kiezen en online boeken.

Gratis reis naar Egypte
Speciaal voor de bezoekers van de Vakantiebeurs geeft Egypte.nl een 15-daagse Nijlcruise & Rode Zee reis voor twee personen weg. Deze volledig verzorgde rondreis langs de oudheden van Egypte bestaat uit een luxe Nijlcruise langs Luxor, Aswan, Edfu en Kom Ombo en eindigt in een prachtig resort in Hurghada. Hier kan men acht dagen van de zon genieten. Diverse interessante excursies zitten bij de reis inbegrepen. Bezoekers kunnen zich tijdens de Vakantiebeurs inschrijven voor deze actie bij de stand van Egypte.nl.

Cadeau bij boeking
Wie op de Vakantiebeurs een reis bij Egypte.nl boekt, ontvangt een toepasselijk cadeau van Egypte.nl en haar media partners Omniversum en Duiken Magazine. Bij een rondreis is dit een gratis kaartje voor de film 'Mummies, geheimen van de Farao's' in het Omniversum. Bij een duikreis ontvangt men een gratis halfjaarabonnement op het magazine 'Duiken'. En bij het boeken van een strandvakantie ontvangt de bezoeker een zonnige beachballset.

Egypte.nl is de Egypte specialist op internet. De site presenteert reizen van gerenommeerde touroperating partners die via Egypte.nl bij deze partners kunnen worden geboekt. Een vakkundige helpdesk van Egypte specialisten staat klanten te woord via telefoon en e-mail. Alle partners van Egypte.nl zijn aangesloten bij het ANVR en SGR. De ANVR- en SGR voorwaarden zijn op de geboekte reis van toepassing.