Ingezonden persbericht


Persbericht FairGround Sessions

FairGround Sessions presenteert drie nieuwe bestemmingen en vrijwilligersprojecten op de vakantiebeurs

Datum: 6 december 2007

START PERSBERICHT

Drie nieuwe bestemmingen en unieke vrijwilligersreizen op de vakantiebeurs 8 t/m 13 januari is het weer zover, vol op inspiratie en informatie voor verre en eerlijke reizen op de vakantiebeurs! Ook FairGround Sessions is aanwezig en dit jaar staan we in hal 3 (verre reizen) op stand nummer A.079. En dit jaar kun je hier voor het eerst informatie vinden over drie nieuwe bestemmingen in ons pakket voor 2008!

Met trots presenteren wij op de vakantiebeurs maar liefst reizen naar drie (!) nieuwe bestemmingen en partner project organisaties. In 2008 kunnen FGS-reizigers kort vrijwilligerswerk doen of sociale rondreis maken in Kenia, Uganda en India. Deze zullen na de vakantiebeurs op onze nieuwe website komen.

FairGround Sessions werkt o.a. samen met de volgende nationale en internationale organisaties om deze vrijwilligersreizen mogelijk te maken:
- stichting Duniya (ook te vinden op de vakantiebeurs in hal 2)
- ICUganda

- IDEX

- SMVS India

Deze betrokken organisaties zorgen voor een hoogwaardig kwalitatieve vrijwilligerservaring en zorgen voor unieke ontmoetingen met de lokale bevolking. Hier alvast een voorproefje van de rondreizen die hierdoor mogelijk zijn:

3 weken Kenia & Uganda en vrijwilligerswerk op een Ugandeze school. Met je handen (opknappen) en je hersenen (workshops geven) zul je aan de slag gaan op Ugandeze school, terwijl je het Oost-Afrikaanse landschap ontdekt met bezoek aan Masaai dorpen, verblijf in homestays, bezoek aan wildparken en de vele, vele vriendelijk lachende mensen.

3 weken van Delhi naar Calcultta de Ganges afreizen (inclusief 3 dagen per boot!), terwijl je stopt bij kleinschalige ontwikkelingsprojecten voor de vele kinderen, spirituele plekken, tempels en prachtige natuurgebieden. Je zult zien wat de Nederlandse stichting Duniya doet in het sprookjesachtige Varanassi en zelf aan de slag gaan met sport en spel in West-Bengal. Gegarandeerd een overweldigend avontuur!

Meer reisinformatie
Deze reizen verschijnen pas na de vakantiebeurs op het online informatiepakket en op de nieuwe website. Er staat veel te gebeuren in de komende tijd voor FairGround Sessions, meer persberichten zullen volgen in de komende periode.

Voor meer informatie over de huidige reizen voor die tijd kan er contact opgenomen worden met FairGround Sessions via onderstaande gegevens.

Noot voor de redactie,