Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Le Boat op Frankrijk-stand tijdens Vakantiebeurs

Bad Vilbel, 14 december 2007 * * * Tijdens de Vakantiebeurs van 9 t/m 13 januari 2008 is Le Boat op de stand van Maison de la France in het Frankrijk-paviljoen vertegenwoordigd. Frankrijk is op de beurs te vinden in hal 11, stand A 010. Het aanbod is riant, maar liefst 1000 boten in 60 verschillende types, ingedeeld in drie klassen. De 41 vertrekbases liggen in 8 Europese landen (Frankrijk, Duitsland, Nederland, België, Engeland, Schotland, Ierland en Italië). Dit resulteert in meer dan 200 routesuggesties voor vaarvakanties, zonder verplichting van een vaarbewijs!

Discover the Undiscovered

Ga af van de gebaande paden en ontdek eens de onbekende plekken in Europa vanaf het water met uw "eigen" boot. "Discover the Undiscovered" staat centraal tijdens Vakantiebeurs 2008. Met Le Boat zijn er nog talloze bijzondere plekken te ontdekken en niet uitsluitend in Frankrijk.

Ontdek de Franse sfeer met Le Boat

Het Frankrijk-paviljoen heeft dit jaar een geheel andere uitstraling dankzij de nieuwe standbouw. Proef de Franse sfeer en praat met de mensen van Le Boat over de vele mogelijkheden om met de boot uw favoriete Franse regio te ontdekken. Wat dacht u van de Loire Vallei, met zijn historische en culturele bezienswaardigheden of voor de wijnliefhebbers een culinaire vaarvakantie in Bourgondië?

Speciale Vakantiebeurs Aanbieding
Als u tijdens de Vakantiebeurs onze stand bezoekt ontvangt u 10% korting op de totale huurprijs, ongeacht het vaargebied, type boot of de vertrekdatum. Deze aanbieding geldt uitsluitend voor reserveringen tijdens de Vakantiebeurs en mag worden gecombineerd met andere acties tot max. 15% korting. De reisbevestiging moet vóór 20 januari plaatsvinden.

U krijgt nadere Nederlandstalige informatie over de Le Boat-boten van Crown Blue Line, Connoisseur en Emerald Star en doet uw reservering bij: Le Boat c/o Crown Blue Line GmbH:
Theodor-Heuss-Straße 53-63 / Ingang D
61118 Bad Vilbel, Duitsland
Tel: +49 (0)6101 - 55 791-80
Fax: +49 (0)6101 - 55 791-22
E-Mail: info@leboat.nl
www.leboat.nl

De website www.leboat.nl wordt begin januari 2008 vrijgegeven. Tot die tijd blijven de internet-adressen www.crownblueline.nl en www.connoisseur.nl bestaan en zijn actueel.

De Le Boat-merken Crown Blue Line, Connoisseur en Emerald Star zijn ook te reserveren bij de volgende reisagenten: In Nederland: o.a. Yellow&Blue Vaarvakanties, VDF-Frankrijk Specialist, Zijda Yachting In België: o.a. Galia, Locazur, Channel Sailing

---

Contactadres voor de pers :
Willemsen PR, Gerrie Willemsen
Tel. 0315-65557, mobiel 06-51984479
gerrie@willemsenpr.nl


---- --