Ingezonden persbericht



-- Persuitnodiging --

Uitreiking Young Business Award, 8 januari 2008, Den Haag Slimme buizenkoppelingen, hemelbed met ingebouwde airco, handzame `medicijndoos' en bonafide ringtonehandel in de finale

Nieuwegein, 2 januari 2008 ­ Creatieve podia en beursstands? Energiebesparende hemelbedden? Een dispenser voor de juiste dosering medicijnen of bonafide ringtonehandel op internet? Op 8 januari 2008 buigt een vierkoppige vakjury zich over de vraag welke van bovengenoemde innovaties wordt beloond met de Young Business Award 2007 van LiveWIRE. De vier finalisten zijn jonge, technisch innovatieve deelnemers van het internationale Shell-programma LiveWIRE. Ze strijden om de hoofdprijs van 10.000 euro. Daarnaast dingen ze mee naar de publieksprijs van 2.500 euro.

Sinds 1997 helpt LiveWIRE technisch innovatieve ondernemers met de ontwikkeling van hun bedrijf. Via persoonlijke begeleiding en een professioneel netwerk, wil LiveWIRE de weerbaarheid en de kans op succes van ondernemers vergroten. LiveWIRE richt zich specifiek op technisch innovatieve ondernemers en wordt uitgevoerd door Syntens, Innovatienetwerk voor ondernemers. Meer informatie vindt u op www.livewire.nl.

Finale
Op feestelijke wijze reikt LiveWIRE op 8 januari 2008 voor de 10e keer de Young Business Award uit. U bent van harte uitgenodigd deze jubileumeditie van LiveWIRE bij te wonen. De prijs wordt overhandigd door de Directeur-Generaal van Ondernemen en Innovatie, mevrouw mr. R.M Bergkamp, als plaatsvervanger van de minister van Economische Zaken. De finale wordt gehouden op het Shell Hoofdkantoor, Carel van Bylandtlaan 16, 2596 HR te Den Haag. Aanvang: 17.00 uur.

Het programma

- Welkom door dagvoorzitter Arent van 't Spijker, oprichter Astragy BV
- Kennismaking met de finalisten

- Voorstellen jury

- Trends in ondernemerschap, toekomstperspectief geschetst door trendwatcher Arko van Brakel

- Prijsuitreiking publieksprijs

- Prijsuitreiking Young Business Award 2007
- Afsluiting met een buffet

---

Noot voor de redactie/