Ingezonden persbericht


Xpertdoc breidt uit naar Europa, Midden-Oosten en Afrika

Xpertdoc en Bridge Incubation Group hebben een overeenkomst getekend om Xpertdoc 's OBA (Office Business Application) rapportage oplossingen in de EMEA regio op de markt te brengen.

's-Hertogenbosch, Nederland/Montreal, Canada, 8 januari 2008 ­ Xpertdoc, een van de marktleiders in het bieden van oplossingen ten aanzien van documentproductie en elektronisch workflow management, en de Bridge Incubation Group maken bekend een business overeenkomst te hebben gesloten voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). De overeenkomst betreft de ontwikkeling van lokale marktstrategieën, het opzetten van verkoopkanalen en het uitvoeren van diverse verkoop- en marketingactiviteiten in deze regio.

Xpertdoc Studio 2007, het belangrijkste product van deze Canadese fabrikant, biedt een snelle, betrouwbare en flexibele oplossing voor het maken van Microsoft Word Open XML documenten. Dit product is zeer geschikt voor klantrapportage doeleinden waarbij de kwaliteit van de presentatie (het uiterlijk) even belangrijk is als de gegevens zelf. Daarbij kan gedacht worden aan pensioenoverzichten, HR overzichten, fakturen, accountantsrapporten, commerciële voorstellen en rapporten, financiële overzichten zoals jaarrekeningen, enz.

Xpertdoc Studio is een Microsoft Office Business Application, die gebaseerd is op en geïntregreerd is in Microsoft Word. Studio maakt het eindgebruikers makkelijk hun rapporten aan te passen via een aangepaste werkbalk. In tegenstelling tot andere rapportage-oplossingen is het leren hoe te werken met deze nieuwe tool zeer eenvoudig. Een sjabloon maken is bijna net zo gemakkelijk als het creëren van een Word document.

Johan Pellicaan, Bridge Incubation Group's CEO geeft aan: "Er is behoefte - en daarmee een grote marktkans - aan de mogelijkheid om een persoonlijke noot toe te voegen aan geautomatiseerde rapporten. Het aanbod van Xpertdoc is uniek en voorziet op effectieve wijze in deze boefte. We kijken er dan ook naar uit om dit product te introduceren bij bedrijven en organisaties in de EMEA regio'". Hij vervolgt: "Neem bijvoorbeeld een accountantsrapport. Delen worden gekopieerd uit een database of erger, worden handmatig overgetypt door een secretaresse, terwijl daarnaast delen worden aangeleverd, opgesteld door de accountant. Het verlies van productiviteit is enorm. Ik heb zelden een product gezien met een zo korte terugwintijd van de investering als Xpertdoc Studio."

Françis Dion, President en CEO of Xpertdoc verklaart: "We zijn heel blij met de samenwerking met de Bridge Incubation Group om onze activiteiten verder uit te breiden binnen de EMEA regio. We kunnen ons bijna geen betere partner voorstellen dan de Bridge Incubation Group, gezien hun grote ervaring binnen het Office Business Application segment en het ontwikkelen van verkoopkanalen. De samenwerking werpt nu al haar vruchten af."

Over Xpertdoc

Xpertdoc is een Microsoft Gold Certified Partner die oplossingen levert op het gebied van document-productie en elektronisch workflow management aan een groot aantal organisaties binnen de services branche. Xpertdoc Studio is een rapport generator, voornamelijk bedoeld voor het uitvoeren van verschillende klantrapportage scenarios. Voor meer informatie, bezoek de website http:\\www.xpertdoc.om of stuur een email naar info@xpertdoc.com.

Over de Bridge Incubation Group

De Bridge Incubation Group helpt bedrijven zich te profileren binnen de EMEA markt door het leveren van services op het gebied van businessplanning, ontwikkeling en optimalisering van het verkoopkanaal, verkoop- en marketingactiviteiten, kapitaalwerving, ontwerpen van internationale business contracten en bescherming van intellectueel eigendom. De Bridge Group levert juridische services (business contracten, EULA's en intellectueel eigendomsbescherming) aan organisaties binnen EMEA en Noord-Amerika. Voor meer informatie, kijk op http:\\www.bridgeincubation.com of stuur een email naar info@bridgeincubation.com.

Media informatie:

Bridge Incubation Group B.V.
Rompertsebaan 62a, 5231 GT 's-Hertogenbosch, Nederland Telefoon: 073 648 4858

Xpertdoc ­ Process Academy Inc.
1160 Levis street, suite 102, Lachenaie (QC), Canada J6W 5S6 Telefoon: +1 450 961 9111

Bridge Incubation Group BV

Rompertsebaan 62a
5231 GT 's-Hertogenbosch
The Netherlands

+31.73.648.4858 phone
+31.73.648.4859 fax
+31.61.222.3853 cell
info@bridgeincubation.com www.bridgeincubation.com