Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Channel Concepts sluit distributieovereenkomst met Twinfield

ICT-kanaal wil geïntegreerde oplossingen

Almere, 8 januari 2008 --- Channel Concepts, dienstenleverancier van innovatieve product- en marktcombinaties voor het ICT-resellerkanaal, heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Twinfield, marktleider in online administraties. Channel Concepts zal de financiële webdienst van Twinfield distribueren via haar uitgebreide partnernetwerk voor de ICT tussenhandel. De samenwerking met Twinfield past in de verkoopstrategie van Channel Concepts om een completer productaanbod te bieden - onder meer aan haar SAP B1 resellers.

Andre Kwakernaat, directeur en medeoprichter van Twinfield, zegt over de samenwerking: "De overeenkomst met Channel Concepts biedt ons de mogelijkheid de resellermarkt nog beter te bedienen. Daarbij weerspiegelt de samenwerking onze ambitie om te blijven groeien. Hoewel deze distributieovereenkomst ons volledige productaanbod omvat zal Channel Concepts zich met name richten op de distributie van online boekhouden en de trainingen hiervoor."

Om te besparen op de beheerkosten van bedrijfssoftware kijken met name MKB-bedrijven naar geïntegreerde oplossingen. Door het koppelen van online boekhoudsystemen van organisaties met de systemen van hun accountants kunnen zij sneller en accurater werken.

"Met de online boekhouddiensten van Twinfield completeren we ons huidige portfolio bedrijfssoftware-oplossingen van SAP", aldus Bart van Rheenen, oprichter van Channel Concepts. "Met behulp van de door ons geselecteerde en opgeleidde resellers gaan wij Twinfield online boekhoudsoftware aanbieden en implementeren bij MKB-bedrijven."

SAP heeft samen met Twinfield geïnvesteerd in een koppeling tussen SAP Business One en Twinfield, met als resultaat dat accountants online data over en weer kunnen importeren of exporteren. Dit is een goede oplossing voor accountants, filiaalbedrijven of ondernemingen die nu online willen boekhouden en later over willen stappen op een volledig geïntegreerd pakket.

Over Channel Concepts BV

Channel Concepts BV uit Almere, ontwikkelt en implementeert innovatieve producten en product-/marktcombinaties ten behoeve van het ICT-resellerkanaal op het gebied van applicaties, systemen, datastorage, security, virtualisatie, systeembeheer en consolidatie. Channel Concepts levert 'proof of concepts' aan eindklanten en brengt deze oplossingen onder bij resellers. Meer informatie is te vinden op <:http:/>www.channelconcepts.nl

Over Twinfield

Twinfield is een internationale webdienst voor real-time boekhoudingen, project-, uren- en onkostenregistraties, rapportage, budgettering, kredietbeheer, salarissen en (digitale) facturatie. Gebruikers loggen in op het Twinfield systeem vanaf iedere plaats en op ieder gewenst tijdstip via een beveiligde internetverbinding. De diensten van Twinfield zijn volledig ontwikkeld voor gebruik over internet en zijn online beschikbaar tegen een abonnementstarief per gebruiker per maand. Meer informatie is te vinden op www.twinfield.com

Voor meer persinformatie kunt u contact opnemen met:

Channel Concepts B.V.

Bart van Rheenen

T: + 31 (0) 36 536 1333

bart@channelconcepts.nl

Lubbers & De Jong PR

Peter Keijzer

T: +31 (0) 20 421 05 65

peter@l-dj.nl