Ingezonden persbericht


Persbericht:

DNV-CIBIT nr. 1 in categorie ICT consultancy & services van Emerce 100 van 2008!

Bilthoven, 8 januari 2008, DNV-CIBIT is als eerste geëindigd in de categorie ICT Consultancy & Services in de jaarlijkse Emerce top 100. In de totale lijst eindigde DNV-CIBIT als nummer 17.

Klantenonderzoek
De Emerce top 100 meet jaarlijks - in samenwerking met TNS NIPO - onder een grote groep (potentiële) klanten het imago van bedrijven die actief zijn op het snijvlak van Business & IT. Zo zijn er categorieën als online-marketing, Telecom, Software en dus ook ICT Consultancy & Services.

Erkenning
In deze categorie laat DNV-CIBIT gerenommeerde bedrijven als de Boston Consulting Group en Deloitte achter zich . Algemeen Directeur van DNV-CIBIT Johan den Biggelaar: "Wij beschouwen dit resultaat als een belangrijke vorm van erkenning door onze klanten. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om met hoogwaardige, state-of-the art en innovatieve dienstenverlening onze klanten te helpen succesvol te zijn. Dat we nu als eerste eindigen in onze categorie is prachtig, maar ook met de zeventiende plaats in de totale lijst ben ik heel tevreden. Het bewijst dat wij niet meer weg te denken zijn uit deze veeleisende en snel veranderende business."

Internationaal
Vorig jaar zijn we onderdeel geworden van het Noorse DNV, wat ervoor zorgt dat wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Met meer onderwerpen zoals risicomanagement waar DNV echt een wereldspeler is, en internationaler, omdat we nu toegang hebben tot het DNV netwerk dat zich over meer dan 60 landen uitstrekt'.