Ingezonden persbericht


()

PERSBERICHT

ICT-ers opgelet: de grote nieuwjaars ICT-borrel is op 8 januari aanstaande

First Life en NGI houden gezamenlijk hun nieuwjaarsreceptie

Amsterdam, 29 oktober 2007 - First Life, het netwerkplatform van de ICT-sector, en het Nederlands Genootschap voor Informatica NGI houden gezamenlijk hun nieuwjaarsreceptie. Deze vindt plaats op 8 januari in de grote zaal van Restaurant Dauphine in Amsterdam. Alle ICT-ers zijn uitgenodigd. Het aantal deelnemers is echter gelimiteerd. Het is derhalve zaak tijdig aan te melden. Dat kan op www.first-life.net.

Victor de Pous, initiatiefnemer van de maandelijkse First Life ICT-borrels: "We hebben nu een aantal borrels gehouden en we kunnen vaststellen dat het een succes is geworden. De sector is duidelijk gebaat bij dit evenement. Wij willen het draagvlak van ons initiatief graag vergroten. Om die reden zijn we erg te spreken over het voorstel van het NGI om de Nieuwjaarsborrel gezamenlijk te houden. Ook andere organisaties zijn welkom voor samenwerking."

Klaas Brongers, secretaris van het NGI: "We zijn blij dat het initiatief is genomen voor de First Life ICT-borrels. De sector ontbeerde een informeel netwerkevenement. Onze gezamenlijke Nieuwjaarsreceptie moet voor de hele sector een knallend begin van het nieuwe jaar worden."

Ondertussen komt de eerstvolgende First Life ICT-borrel alweer naderbij. Deze zal worden gehouden op 13 november in Café Restaurant Dauphine in Amsterdam, van 17.00 tot 19.00 uur. Aanmelding voor deelname aan de borrel is noodzakelijk (www.firstlife-net.nl)

De First Life IT-borrels staan open voor iedereen die werkzaam is in het IT-domein, dat wil zeggen zowel medewerkers van gebruikersorganisaties als van leveranciers en dienstverleners van en rondom digitale technologie. Ook zelfstandigen en bijvoorbeeld studenten die een IT-gerelateerde studie volgen, zijn welkom op First Life.

De First Life van 13 november wordt financieel mogelijk gemaakt door Nano, magazine voor IT-professionals in de gezondheidszorg, Data Matters, specialist in data storage en management, en ICT-dienstverlener InterAccess. Daarnaast kent First Life ondersteunende non-profit organisaties, die het initiatief ondersteunen en hun achterban hierover informeren. Inmiddels hebben het Amsterdams Genootschap van Informatiemanagers (AGIM) en het Nederlands Genootschap voor Informatica zich aangesloten.

----------