Gemeente Montferland

Vergaderingen raadscommissies

Op 8 januari 2008 vindt de vergaderingen van de raadscommissies Grondgebied plaats. Op 9 januari 2008 vergaderen de raadscommissies Algemeen bestuur en middelen en Samenleving gezamenlijk.

De vergaderingen van de raadscommissies hebben een informatievergarend en inhoudsverdiepend karakter. De politieke besluitvorming vindt in de raadsvergadering plaats. Aan het begin van deze openbare vergaderingen hebben burgers spreekrecht over onderwerpen die op de agenda staan. Indien u tijdens een vergadering van een raadscommissie heeft ingesproken, heeft u ook de mogelijkheid om in te spreken tijdens de raadsvergadering wanneer het onderwerp is geagendeerd. Indien u gebruik wenst te maken van het burgerspreekrecht, dient u dit voor aanvang van de vergadering kenbaar te maken aan de commissiegriffier.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de raadsgriffie, tel. 0316-291380 of per e-mail griffie@montferland.info. U bent van harte welkom om deze vergaderingen bij te wonen in het gemeentehuis, locatie s-Heerenberg vanaf 19.30 uur.


- Agenda commissie Grondgebied 08-01-2008

- Agenda commissie ABM/Samenleving 09-01-2008