Ingezonden persbericht


Persuitnodiging

ONTDEK JE EIGEN IERLAND OP DE VAKANTIEBEURS
IRELAND PROUDLY PRESENTS: NOORD-IERLAND EEN NIEUWE TOPBESTEMMING OP SLECHTS 90 MINUTEN VLIEGEN

Amsterdam, januari 2008 - Ierland Toerisme heeft tijdens de Vakantiebeurs 2008 veel nieuws te melden, vooral over Noord-Ierland . Graag nodigen we u uit voor een persbijeenkomst op dinsdag 8 januari van 14.00 tot 15.00 uur in hal 10 bij stand A038. U krijgt dan een overzicht van alle nieuwe ontwikkelingen, de belangrijkste festivals en evenementen in 2008 en een update van Buro Britain over de nieuwe charter op Donegal.

Noord-Ierland in de spotlights
Er is de afgelopen jaren veel veranderd in Noord-Ierland. Zo noemde Wallpaper*, het cutting-edge lifestyle magazine, Noord-Ierland als Noord-Europese nieuwste Hotspots in 2007 en is Belfast volgens de Lonely Planet dé 'must-see' bestemming van het jaar. Het is rijk aan ongerepte landschapvariaties en tegelijkertijd compact, alles ligt binnen een paar uur rijden. In combinatie met een bruisende stad Belfast en de goede bereikbaarheid dankzij de nieuwe 2x dagelijkse lijndienst Amsterdam - Belfast van Aer Lingus, is Noord-Ierland dit jaar een van de speerpunten van Ierland Toerisme voor zowel de toeristische bezoekers als zakenreizigers.

Persoonlijke benadering met 'snugs'
Ierland heeft voor de Vakantiebeurs 2008 gekozen voor een persoonlijke benadering. Dit keer geen milieubelastend strooien met folders en brochures, maar informatie op maat door deskundige en toegewijde reisspecialisten uit Ierland en Nederland. In zogenoemde snugs kunnen geïnteresseerden rustig over hun vakantieplannen praten. Alle gewenste brochures kunnen bezoekers bestellen via de 10 aanwezige computers in het Internet café op de stand. Zij krijgen dan binnen enkele dagen alle informatie thuisgestuurd, zodat zij niet onnodig hoeven te sjouwen.

Win twee luxe weken Ierland in een Land Rover Discovery Tevens laten we u graag de geheel vernieuwde stand in hal 10 AO38 van Ierland Toerisme zien, om aan de bar onder het genot van een Iers drankje verder te praten. Een informele sfeer, entertainment en Ierse craic voeren hier de boventoon. Spectaculair is de prijs die beursbezoekers kunnen winnen: een superluxueuze 14-daagse reis per Land Rover Discovery door Ierland. Deze stoere maar comfortabele terreinwagen staat al op u te wachten op de stand! De actie met de Land Rover is de start van een nieuwe DM- campagne die Ierland Toerisme heeft ontwikkeld. Hiermee wil Ierland Toerisme de potentiële Ierland-bezoeker beter en persoonlijker van informatie voorzien.

Ierland Toerisme is de marketing organisatie voor het eiland Ierland en omvat zowel de Ierse Republiek als Noord-Ierland. Ierland staat bekend om haar prachtige, ongerepte natuur en indrukwekkende kustlijn, de gezelligheid van dynamische steden en de magie van duizenden jaar oude cultuur en geschiedenis. En met de inspirerende Ierse energie en uiterst vriendelijke mensen is dit veelzijdige en compacte eiland een bezoek meer dan waard. Voor meer informatie zie www.ierland.nl



Ingezonden persbericht