C/TAC



P E R S B E R I C H T

`s-Hertogenbosch, 8 januari 2008

Agerland B.V. (Boerenbond) kiest XV
Retail als nieuwe POS oplossing.

Re-Spect, marktleider op het gebied van SAP retail en groothandel implementaties, zal bij de Boerenbondwinkels (Agrarische Centra) van Agerland, XV Retail in combinatie met IBM hardware gaan implementeren.

Agerland gebruikt SAP als centraal ERP systeem voor inkoop, assortiment beheer, distributie en financiën en tot op heden een verouderde maatwerkoplossing voor de kassa's.
Agerland concludeerde dat in het bestaande IT landschap de centrale en winkelapplicaties onvoldoende met elkaar geïntegreerd waren. Door de implementatie van XV Retail wordt een online Multi Channel platform gecreëerd dat Agerland in staat stelt vanuit het hoofdkantoor de kassa (XV POS) en logistieke functionaliteiten (XV Store Logistics) naar de Boerenbondwinkels te ontsluiten.

XV Retail
XV Retail is een flexibele totaaloplossing voor ondersteuning van Multi Channel Retailing. Een breed scala aan software modules ondersteunt alle mogelijke bedrijfsprocessen: van kassaverkopen aan klanten tot het publiceren van bestelboeken en van Internet verkopen aan groothandelklanten tot goederenontvangst in de winkel. Tevens is het mogelijk om XV Retail direct te koppelen met SAP middels de standaard XV SAP Connector. XV Retail wordt aangeboden door Re-Spect, dochteronderneming van SAP specialist Ctac.

/ / / / / / / / / /

Profiel Ctac
Ctac is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in SAP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van SAP-systemen en hiervan afgeleide activiteiten zoals systeem upgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Gold partner en de grootste SAP-reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer 200 organisaties in handel en industrie, zakelijke dienstverlening, retail, (semi) overheid en universiteiten.

Ctac had per 30 september 2007 393 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch (Nederland).

Ctac is genoteerd aan de Eurolist bij Euronext Amsterdam en is opgenomen in het Next Economy segment van Euronext.



C/TAC