Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Samenwerking LANtrust en B.L. Mulder

Heerhugowaard, 8 januari 2008 - LANtrust, ict-dienstverlener, en B.L. Mulder, totaalaanbieder voor werkplekinrichting en ict-oplossingen, gaan samenwerken onder de naam LANtrust Friesland bv. LANtrust opent hiertoe naast de vestiging in Heerhugowaard een tweede vestiging in Leeuwarden, Friesland. Arnold Mulder wordt directeur van LANtrust Friesland bv.

Managed Services
Het nieuwe bedrijf, LANtrust Friesland bv, is onder andere aanbieder van geautomatiseerd systeembeheer (Managed Services). Voor een vast laag bedrag per maand neemt LANtrust de periodiek terugkerende routinewerkzaamheden van servers binnen bedrijven over. Deze routinewerkzaamheden zijn voor bedrijven vaak lastig, tijdrovend en niet relevant voor de kernactiviteiten van de onderneming. B.L. Mulder, aanbieder van werkplekinrichting en ict-oplossingen, blijft leverancier van hardware voor bestaande en nieuwe klanten. LANtrust Friesland bv voert in de toekomst hiervoor de ICT dienstverlening uit. Hoger niveau
Christel Smit en Arnold Mulder, beiden belast met de oprichting van LANtrust Friesland bv, zijn verheugd over de samenwerking. "LANtrust en B.L. Mulder bv werken al langer samen en hebben nauwe banden met elkaar. Met de samenwerking kunnen we de ICT dienstverlening in Friesland op een hoger niveau tillen", aldus algemeen directeur Christel Smit van LANtrust. "Wij zijn zeer tevreden met deze samenwerking", zegt Arnold Mulder, directeur B.L. Mulder. "De dienstverlening naar onze bestaande en nieuwe klanten toe wordt hierdoor sterk uitgebreid. "

Uitbreiding vestiging Leeuwarden
De samenwerking heeft tot gevolg dat de vestiging in Leeuwarden dit jaar waarschijnlijk het personeelsbestand zal gaan uitbreiden. De engineers van B.L. Mulder komen in dienst van LANtrust Friesland bv. De dagelijkse leiding van LANtrust Friesland bv komt in handen van Chistel Smit.

Voor meer informatie: www.lantrust.nl


---