Ingezonden persbericht


Quote

----------
Hoofddorp, 8 januari 2008

Nieuwe SCOPE release in productie bij Lancyr

De Lancyr Groep is in 1999 ontstaan uit de krachtenbundeling van een kleine actieve groep verzekeringsadviseurs. Lancyr is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk netwerk van professionele financieel adviseurs. Vorig jaar heeft Lancyr in SCOPE marketing technology b.v. een deskundige CRM partner gevonden, die met de oplossing SCOPE ATP de Lancyr formule compleet maakt.

SCOPE CRM is ruim een jaar in productie bij Lancyr en de aangesloten kantoren. Op de vraag wat SCOPE heeft bijgedragen aan de Lancyr formule, antwoordt Ronald Pooters, applicatiebeheer Lancyr: "Wij merken dat de aangesloten kantoren nu meer 'relation minded' zijn. Daar waar ons polisinformatie systeem niet toereikend genoeg is om klantgegevens uitgebreid te registreren, doen ze dat nu veel consequenter in SCOPE". SCOPE marketing technology versnelt het acceptatieproces door een nieuwe release uit te brengen, waarin onder meer het Business to Consumer (B2C) component in SCOPE grote stappen vooruit heeft gemaakt. Met deze nieuwe release wordt Lancyr in staat gesteld om een beter inzicht te krijgen in de gegevens van particulieren en om deze gemakkelijk te muteren. René Brummel, Manager automatisering Lancyr: "Met de nieuwe HuishoudenWizard wordt het werken in SCOPE vergemakkelijkt, waardoor de CRM-functionaliteit meer en beter benut wordt".

De nieuwe release bij Lancyr heeft geleid tot veel enthousiaste reacties. Het B2C component, oftewel de nieuwe HuishoudenWizard, is onderdeel van een reeks nieuwe SCOPE software producten gebundeld onder de naam Customer Experience Management (CE M). SCOPE CE M is ontwikkeld voor specifieke processen binnen een organisatie en stelt de belevenis van zowel de gebruiker als dat van de klant van de gebruiker centraal.

SCOPE marketing technology zal Lancyr bij het in gebruik nemen van de nieuwe release op alle mogelijke fronten blijven ondersteunen en wenst Lancyr veel succes bij het verder uitbreiden van de formule.

----------
Meer informatie:
SCOPE: Carmela Barends , 023 5179214 of c.barends.gambetta@scope.nl Lancyr: Peter Mols, p.mols@lancyr.nl

Over SCOPE marketing technology:
SCOPE marketing technology is een ervaren Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van CRM software. Sinds 1987 is de organisatie actief in het ontwikkelen en verkopen van systemen voor een effectieve ondersteuning van de klantinteractie binnen marketing-, verkoop- en serviceprocessen. Daarnaast verzorgt SCOPE ook de bijbehorende werkzaamheden op het vlak van consultancy, maatwerk, installatie en implementatie, opleidingen en support services. Gebruikers van SCOPE CRM behoren tot de top van de Nederlandse markt en zijn actief met branchespecifieke oplossingen in sectoren als financiële dienstverlening, overheid, onderwijs & gezondheidszorg, handel & industrie, media & communicatie en overige zakelijke dienstverlening.

Over Lancyr
Lancyr Groep is een snelgroeiende franchise-organisatie in de financiële dienstverlening. Het bedrijf is gevestigd in Tilburg en bedient tientallen aangesloten assurantie- en volmachtkantoren. Lancyr biedt haar deelnemende kantoren ondersteuning bij de bedrijfsvoering door middel van een hoogwaardige ICT-infrastructuur, eigen labelproducten, volmachten, hypotheekarrangementen, een eigen website en uitgebreide marketingondersteuning.

----------
© 2008 SCOPE marketing technology b.v. - Alle rechten voorbehouden