Ingezonden persbericht



---

File: b0e880.gif




Persbericht 8 januari 2008

TradeDoubler introduceert met td Searchware 4 een nieuwe generatie search management technologie

Londen, 8 januari 2008 ­ TradeDoubler, de pan-Europese aanbieder van digital marketing, heeft vandaag td Searchware 4 geïntroduceerd. td Searchware is een search management technologie waarmee `s werelds grootste adverteerders betere resultaten uit hun online media spend kunnen halen.

td Searchware 4 is de nieuwe versie van BidBuddy®, het boegbeeld van The Technology Works, dat in juli 2007 door TradeDoubler is overgenomen. td Searchware 4 is onderdeel van een nieuwe divisie van TradeDoubler, TD Technology, dat eveneens vandaag gelanceerd is. TD Technology behelst ook td Toolbox, het online marketing managementsysteem van TradeDoubler voor tracking, file hosting, ad serving, betalingsadministratie en administratie van partners.

td Searchware 4 is een hoogstaand online marketing platform met geavanceerde redactionele, rapportage en geautomatiseerde strategische mogelijkheden, waarmee search marketing professionals hun werk verder kunnen optimaliseren. Gebaseerd op BidBuddy® biedt het extra opties en functionaliteiten die in samenwerking met belanghebbenden in het Verenigd Koninkrijk, de rest van Europa en Japan zijn ontwikkeld.

Mick Empson, Managing Director TD Technology, zegt: "td Searchware 4 is zo ontworpen om de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van search voor te zijn. Omdat campagnes steeds geavanceerder worden, hebben marketeers juist tools nodig die intuïtief zijn en hen de ruimte geven zich te focussen op strategische en creatieve issues."

De nieuwe, marktconforme opties van td Searchware 4 zijn: constante toegang tot informatie; snelle navigatie naar de belangrijkste functies in 2 à 3 kliks; een vereenvoudigd redactioneel proces waardoor men meer tijd overhoudt voor optimalisatie en analyse; uitgebreide rapportages met de belangrijkste informatie over online consumentengedrag waarmee campagnes geoptimaliseerd kunnen worden; en de nieuwe Strategy Groups functionaliteit waarmee men keywords kan optimaliseren ongeacht de plek in de accountstructuur.

TradeDoubler BV, Marten Meesweg 143, 3068 AV Rotterdam, Tel+31 (0)10 2863977, Fax +31 (0)10 2099516, www.tradedoubler.com, KvK 20100140

Andreas Bernström, COO TradeDoubler, geeft aan: "De introductie van td Searchware 4 betekent de

start van een nieuwe fase van efficiency en precisie voor de nieuwe generatie online marketing. TD Technology heeft ervoor gezorgd dat dit product het best beantwoord aan de specifieke behoeftes van search marketing professionals, zodat ze voorlopen op de concurrentie."

De nieuwe Strategy Groups functionaliteit in td Searchware 4 stelt gebruikers in staat om Search campagnes te finetunen voor een beter resultaat. In het verleden was het niet mogelijk om keywords met een hoge prioriteit te groeperen of te isoleren en om deze vervolgens te optimaliseren voor bepaalde kengetallen.
De Strategy Groups functionaliteit maakt het mogelijk om een groep keywords te identificeren vanuit verschillende campagnes en hier vervolgens een zeer specifieke strategie op toe te passen. Deze geautomatiseerde strategieën hebben geen negatieve invloed op de account- en campagnestructuur bij de zoekmachines, maar zorgen er wel voor dat gebruikers de algehele ROI voor hun campagnes kunnen maximaliseren.


- Einde -

Over TradeDoubler:
TradeDoubler is een pan-Europese aanbieder van digital marketing en biedt diverse performance-based marketing oplossingen aan. De producten en services van TradeDoubler verschaffen bedrijven de tools en expertise om online resultaten te leveren, wat varieert van brand awareness tot aan het genereren van sales. TradeDoubler heeft haar hoofdkantoor in Zweden en lokale kantoren in 18 Europese landen. Met een uitgebreide marktkennis en een netwerk van ruim 118.000 actieve publishers realiseert TradeDoubler online resultaten voor meer dan 1.500 advertisers. TradeDoubler richt zich op (inter)nationale A-merken. Tot haar klantenkring behoren o.a. Apple, Dell, KLM, ING, Centerparcs, Kelkoo, TUI, Thomas Cook en eBay.

Over TD Technology:
TD Technology is een nieuw onderdeel van TradeDoubler. Het aanbod van TD Technology bestaat uit td Searchware 4, evenals td Toolbox, het online marketing managementsysteem van TradeDoubler. Naast het pan-Europese bereik van TD Technology, is er ook een lokaal kantoor in Japan voor de Aziatische en markt.

Voor meer informatie over TradeDoubler: www.tradedoubler.com.



Ingezonden persbericht