Antillenhuis


Nederlandse Antillen wederom van de partij op Vakantiebeurs Utrecht

De stands vand e Nederlandse Antillen tijdens de Vakantiebeurs 2008. Foto: Antillenhuis/Pevry Press

Vandaag, dinsdag 8 januari, is de Vakantiebeurs officieel geopend. De Vakantiebeurs wordt gehouden van woensdag 9 januari tot en met zondag 13 januari in hal 1 tot en met 3 en hal 7 tot en met 12 van Jaarbeurs Utrecht.

De Nederlandse Antillen staan gezamenlijk in de Caribische afdeling van de beurs. Gasten werden tijdens de opening getrakteerd met typische Antilliaanse hapjes, drankjes en 'Antilliaans' muziek. Bij de opening was namens het Antillenhuis aanwezig de heer Robert Candelaria.

De Antillen zijn goed vertegenwoordigd met onder andere stands van de Bonaire Toeristenbureau, Curaçao Tourist Bureau Europe, Saba Tourist Bureau, St. Maarten Tourist Bureau, Winair, Van der Valk Vakanties, Does Travel & Cadushi Tours, Bonaire & Caribbean Fun Travel en verder een groot aantal hotelorganisaties die op de Nederlandse Antillen zijn vertegenwoordigd.

De openingstijden van de Vakantiebeurs 2008 zijn van woensdag 9 januari t/m zondag 13 januari van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag 11 januari van 10.00 tot 22.00 uur. Bezoekersinformatie kunt U vinden op de website visitorsinformation@vnuexhibitions.com Voor vragen: Norman Serphos, Voorlichter / woordvoerder Antillenhuis te Den Haag serphos@kgmna.nl

Gepubliceerd op: 08-01-2008 Bron: Antillenhuis