Nieuwe personeelsplanning van Déhora bij Thuiszorg Vlaanderen


Grootste thuiszorgorganisatie in Vlaanderen kiest voor optimale inzet van 10.000 medewerkers

AMSTERDAM, 20080108 -- Thuiszorgorganisatie Familiehulp heeft een geavanceerde planningsoplossing van Déhora Consultancy Group geselecteerd voor de planning van 10.000 medewerkers. Familiezorg Oost-Vlaanderen heeft zich hierbij aangesloten.

Om daadwerkelijke verbetering van de cliënttevredenheid en productiviteitsstijging te realiseren bleek één integrale planningsoplossing een must. De 400 planners van Familiehulp en Familiezorg Oost-Vlaanderen krijgen één oplossing in handen waarmee, naast de planning, ook de communicatie en administratie met cliënten en medewerkers wordt geoptimaliseerd.

Familiehulp en Familiezorg Oost-Vlaanderen kozen na een uitgebreide selectie voor de planningssoftware van Icron vanwege de grote functionele flexibiliteit. Dit gecombineerd met de jarenlange aantoonbare vak- en branchekennis van Déhora Consultancy Group heeft voor beide thuiszorgorganisaties de doorslag gegeven.

Icron wordt ingezet om de complexe Workforce Management puzzel in te vullen. Het planningsvraagstuk kent veel complexe facetten; variërend van wisselende arbeidsritmes tot de bepaling van reistijden tussen aansluitende hulpbeurten. Op basis van (uitsluitende) kenmerken kan automatisch de meest geschikte basiswerker geselecteerd worden.





Déhora Consultancy Group