Gemeente Tiel


Tielenaar van het Jaar: voordragen kan tot uiterlijk 10 december

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 8 januari 2008 maakt burgemeester De Vreeze voor de vijfde keer bekend wie zich Tielenaar van het jaar mag noemen. Voordragen kan tot uiterlijk 10 december. Dit jaar wordt er voor het eerst geen Ondernemer van het Jaar gekozen vanwege een nieuw initiatief tijdens het Business Event in september 2008.

Foto Flipjes prijs beeld
Tielenaar van het Jaar
Wanneer inwoners iemand anders kent die zich op opvallende wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor de Tielse samenleving of Tiel op bijzondere wijze positief in beeld heeft gebracht, dan kan diegene voorgedragen worden. De Tielenaar van het Jaar is een erkenning voor een bijdrage die de winnaar aan de Tielse gemeenschap heeft geleverd. Het mag best iets ludieks zijn. Het kan dus ook een eenmalige actie zijn. Een brief of e-mail kan gestuurd worden aan:

Gemeente Tiel
T.a.v. de heer R. van Vugt
Postbus 6325
4000 HH Tiel
E-mail: rvvugt@tiel.nl.

Geen ondernemersprijs meer
Normaal gesproken reiken we ook een ondernemersprijs uit tijdens de nieuwjaarsreceptie. Maar binnen de ondernemerswereld is een initiatief geboren om jaarlijks een Business Event te organiseren. Een Business Event is een, voor en door ondernemers georganiseerde, bijeenkomst waarbij een beste ondernemersaward wordt uitgereikt. Omdat de gemeente Tiel dit initiatief ondersteund, is besloten de ondernemersprijs tijdens de nieuwjaarsvieringen niet meer uit te reiken. Het eerste Business Event is op maandag 22 september 2008 in schouwburg Agnietenhof.

Spelregels Tielenaar van het Jaar
Tot en met 10 december 2007 kunnen personen, verenigingen en stichtingen etc. voordragen voor de titel 'Tielenaar van het Jaar voorgedragen worden'. Hiervoor zijn criteria opgesteld. Dit zijn:
* Genomineerde kan een individu zijn of een collectief (vereniging, stichting, etc.);

* u kunt alleen een ander voordragen;

* wanneer genomineerde een individu is, dan moet hij/zij wonen in Tiel, Kapel-Avezaath of Wadenoijen;

* wanneer genomineerde een collectief is, dan moet dit collectief opereren binnen de gemeentegrenzen van Tiel;
* genomineerde is van onbesproken gedrag;
* genomineerde levert op een positieve wijze een bijdrage aan de gemeente en/of gemeenschap van Tiel. Dit kan onder andere zijn in woord, in daad, door gedrag, activiteit, prestatie of product;
* een jury nomineert uit alle inzendingen twee personen/collectieven. Het college van burgemeester en wethouders kiest uit deze twee de Tielenaar van het Jaar.

Meer informatie
Heeft u nog vragen? Bel dan met de heer R. van Vugt, telefoon: (0344) 63 72 57.

Adresgegevens
Bezoekadres: Achterweg 2, 4001 MV Tiel
Postadres: Postbus 6325, 4000 HH Tiel.

Laatst bijgewerkt: 01 november 2007