Politie Zeeland


---


W-0053-2008 Automobilist botst tegen lantaarnpaal, Middelburg
Op de Nieuwlandseweg is dinsdag rond 17.30 uur een 48-jarige Middelburgse automobilist tegen een lantaarnpaal gereden nadat hij moest uitwijken voor een overstekend dier.
De man reed over de Nieuwlandseweg en nam de afrit naar de Waldammeweg toen hij schrok - vermoedelijk van een overstekend dier - en links van de weg tegen een lantaarnpaal botste. Bij de botsing liep de man een pijnlijke nek en schouder op, hij werd per ambulance voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn auto raakte aan de voorzijde beschadigd.

O-0054-2008 Zware schade bij aanrijding, Krabbendijke
Twee personenauto's raakten dinsdagavond omstreeks 19.45 uur flink beschadigd bij een aanrijding.
Een 38-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal reed in haar auto over de Luchtenburg. Op het kruispunt met de Oude Rijksweg verleende zij geen voorrang aan een van links komende auto, bestuurd door een 59-jarige man uit dezelfde gemeente. Bij de aanrijding die volgde, raakte niemand gewond. Wel raakten beide voertuigen aan de voorzijde zwaar beschadigd.

W-0055-2008 Rijbewijs ingevorderd van dronken automobilist, Vlissingen
De politie heeft dinsdagavond rond 18.30 uur op de Prins Hendrikweg een 51-jarige Vlissingse automobilist betrapt op rijden onder invloed van alcohol.
Uit de afgenomen blaastest bleek dat hij ruim 4,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs moest hij vervolgens inleveren.





Politie Zeeland