Gemeente Reimerswaal


Uitnodiging themabijeenkomst sportsponsoring en fondswerving

Geplaatst op: 19-12-2007
door: ()

De gemeenten Kapelle en Reimerswaal nodigen u uit, in samenwerking met SportZeeland, voor de thema-avond sportsponsoring en fondswerving. Datum: 9 januari 2008
Locatie: "De Zaete" te Yerseke
Doelgroep: sponsorcommissie en verenigingsbestuurders Deelname: EUR 2,50

De meeste verenigingen willen of moeten naast contributie extra inkomsten genereren. Sponsoring is een interessante manier om te zorgen voor extra inkomsten. Het is niet eenvoudig om een sponsor te vinden, maar er liggen voor verenigingen wel veel kansen. Tijdens de themabijeenkomst en cursus worden handvatten uitgereikt om met succes externe geldbronnen aan te boren.

Wat bereikt u met deze thema avond?

- Uw vereniging ontvangt handvatten om met succes externe geldbronnen aan te boren.

- Ideeën voor een (nog) betere relatie met uw sponsors.
- Uw vereniging wordt geholpen met het concreet maken van een sponsorplan.

Werkwijze
De eerste avond (2 ½ uur) krijgt u een algemeen verhaal over de uitgebreide mogelijkheden van sponsoring en hoe u met (potentiële) sponsoren om dient te gaan om meer resultaat te behalen. Na afloop van de eerste bijeenkomst kunt u zelf beslissen of u gaat deelnemen aan de vervolgcursus van twee keer 2 ½ uur, waarbij u een verdiepingsslag gaat maken.

De cursus sportsponsoring wordt verzorgd door Jan Verhaert. Hij zette zijn eerste stappen op dit terrein toen hij trainer was van o.a. PEC Zwolle, SC Heracles en Sportclub Genemuiden. Voor zijn vorige werkgever de Stichting Spel en Sport is hij mede- ontwikkelaar van de cursus sportsponsoring.

De gemeente Kapelle/Reimerswaal nodigen u voor de cursus van harte uit. U kunt uw vereniging inclusief het aantal personen voor 4 januari 2008 via e-mail aanmelden: j.van.langevelde@reimerswaal.nl. Telefonisch aanmelden kan ook. Bel dan op dinsdag, woensdagmiddag of vrijdagochtend naar Jordan van Langevelde, (0113) 395 371.

Wij rekenen op uw komst!