Gemeente Wijk bij Duurstede

Kerstboominzameling op 9 januari 2008

Op woensdag 9 januari 2008 kunnen op verschillende plaatsen in de gemeente de kerstbomen weer worden ingeleverd om versnipperd te worden.

Zoals elk jaar verstrekt de gemeente ook dit jaar weer patatbonnen bij het inleveren van kerstbomen. De patatbonnen zijn een leuk extraatje, maar niet zo goed voor de lijn. Uit onderzoek blijkt dat ook in onze gemeente kinderen steeds vaker overgewicht hebben en niet genoeg bewegen. Voor volgend jaar is het een speerpunt van de gemeente om overgewicht terug te dringen en meer bewegen te stimuleren. Om hier op een leuke manier aandacht voor te vragen, heeft de gemeente daarom besloten om dit jaar naast de patatbon ook kaartjes voor zwembad `Wickie de Viking' in Wijk bij Duurstede weg te geven als er kerstbomen worden ingeleverd. Voor deze actie geldt op=op, dus wees er snel bij!

Voor iedere ingeleverde boom wordt dus een patatbon ter waarde van EUR
1,00 uitgedeeld, die van 9 t/m 30 januari 2008 bij diverse snackbars in de gemeente kan worden ingeleverd. Op de patatbon staat vermeld welke snackbars dit zijn. Daarnaast wordt er dus per kind één kaartje voor het zwembad uitgedeeld, zolang de voorraad strekt.

Wanneer en waar worden op 9 januari de kerstbomen ingezameld? Wijk bij Duurstede van 13.00 tot 18.00 uur op de gemeentewerf aan de Middelweg Oost 1

Langbroek van 13.00 tot 17.00 uur op de parkeerplaats bij de sportvelden aan de Marijkelaan

Cothen van 13.00 tot 17.00 uur op de parkeerplaats bij het dorpshuis aan de Van Beeck Calkoenstraat