Gemeente Terneuzen

kerstboominzameling

De kerstboominzameling in de gemeente Terneuzen vindt plaats op woensdag 9 januari. Bomen kunnen die dag van 13.00 tot 16.00 uur op de volgende plaatsen worden ingeleverd:

· Axel: Bosplein, J.F.Kennedyplein (bij de Halle) en Nieuwendijk (gemeent. werkplaats)
· Biervliet: Markt
· Hoek: Nieuwstraat, gemeentelijke werkplaats
· Koewacht: Wouterij, achter het zwembad
· Overslag: Keizersputstraat
· Philippine: Visserslaan bij het mosselmonument · Sas van Gent: Keizer Karelplein, Lepoutreweg, gemeentelijke werkplaats
· Spui: dorpshuis De 3 gehugten
· Terneuzen: Arsenaalstraat nabij ABC-complex, Industrieweg op gemeentelijke remise, Merwedelaan bij het gymlokaal, Drebbelstraat nabij winkelcentrum Serlippens, Beethovenhof bij winkelcentrum Zuidpolder
· Zaamslag: remise Sportlaan, bij het voetbalveld · Zandstraat: St.Jansstraat
· Zuiddorpe: naast de brandweerkazerne

De kerstboomverbranding van SKI Sluiskil vindt plaats op woensdag 9 januari om 19.15 uur aan de Bovenweg in Sluiskil. Kerstbomen kunnen worden ingeleverd van 17.00 tot 19.00 uur. Per kerstboom worden twee loten uitgereikt. De ene verloting vindt ter plaatse direct na de verbranding plaats. De uitslag van de andere (gemeentelijke) verloting wordt via het advertentieblad bekend gemaakt. Om 19.15 uur zal de brandweer de bomen in brand steken.

In Westdorpe vindt de jaarlijkse kerstboominzameling plaats op vrijdag 11 januari. Vanaf 13.00 uur kunnen de bomen worden ingeleverd op het Scoutingterrein.

Voor iedere boom die u inlevert krijgt u een lot. Met zo'n lot maakt u kans op aantrekkelijke geldprijzen. Het prijzenpakket ziet er als volgt uit: 1 hoofdprijs: waardebon van 70,00, 4 tweede prijzen: waardebon van 50,00, 20 derde prijzen: waardebon van 25,00 en 50 vierde prijzen: waardebon van 5,00. De uitslag van de trekking is maandag 14 januari vanaf 12.00 uur te zien op de stadhuis in Terneuzen en bij de gemeentebalies in Axel en Sas van Gent, op www.terneuzen.nl en staat 16 januari in het Zeeuwsch-Vlaams Advertentieblad. De prijzen zijn af te halen bij de VVV.

Nadere informatie:
Afdeling Communicatie
Dirk Timmers
Telefoonnummer: 0115 455 523

Gemeente Terneuzen - T. 0115 455 000 - E. gemeente@terneuzen.nl |