Ingezonden persbericht


Suriname specialist maakt grote groei door;
Suriname holidays verbreedt aanbod

Amsterdam, 7 januari 2008

Suriname Holidays heeft haar programma voor dit jaar vernieuwd. De zeer ervaren Suriname specialist biedt nog meer flexibiliteit en afwisseling in individuele rondreizen. Van 9- tot 23-daagse reizen, van Tempoe Doeloe tot natuur en cultuur, van overnachten in guesthouses tot 4-sterren plus hotels, alles is mogelijk. Bovendien is het vertrek van deze individuele rondreizen, zes keer per week, gegarandeerd bij deelname van twee personen.

Suriname Holidays heeft daarnaast de korte excursies (losse bouwstenen) uitgebreid met verschillende kayakexpedities, ATBfiets-excursies en een selfdrive trip per SUV huurauto.

Nieuw zijn binnenkort ook de Amazone Jungle Lodges, gelegen in de mooiste natuurreservaten van Suriname: Commewijne Atlantische kust, Ralleighvallen en Tafelberg. Vanuit de lodges worden unieke excursies te voet en per korjaal (uitgeholde boomstam met buitenboord motor) of per kayak georganiseerd. Suriname Holidays is partner in de Amazone Jungle Lodges.

Het vakantiepark Waterland, waar Suriname Holidays tevens partner in is, blijft zich ook in 2008 ontwikkelen. In het park, uniek omdat het gerund wordt door de Surinaamse lokale bevolking en er gewerkt wordt met lokale materialen is de afgelopen periode pal aan de Surinamerivier een privéstrand met daghuisjes afgerond. Daarnaast is het colonial beachguesthouse gereed en er zijn watersportfaciliteiten bijgekomen. Op dit moment wordt gebouwd aan een kayakcentrum dat naar verwachting in februari gereed zal zijn. Ook de Botanische tuin krijgt steeds meer vorm. Bijna alle fruit- en palmsoorten van Suriname zijn er te vinden.

Wernard Immink, Directeur van Suriname Holidays, over de groei:"We zijn erg blij dat we onze reizigers nu nog meer flexibiliteit en variatie kunnen aanbieden. Ons programma biedt voor elk wat wils. Suriname is bij uitstek geschikt voor een actieve vakantie in combinatie met de unieke ongerepte natuur. Het land trekt steeds meer toeristen. Met onze groei spelen wij dan ook in op de toenemende vraag."

Suriname Holidays heeft van 9-13 januari een stand op de Vakantiebeurs in Utrecht in Hal 3, stand D012.

Kijk voor meer informatie op de website www.surinameholidays.nl of neem contact op met Wernard Immink van Suriname Holidays: 06-14790099 of met Ocky Wiemeyer/ Ilse Hage van pr bureau Wieco in Amsterdam: 020-7155330 of info@wieco.nl.