Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort

Woensdag 9 januari t/m vrijdag 18 januari 2008

Woensdag 9 januari

07.56 uur
Wethouder Kruyt, plaatsvervangend wethouder Verkeer, de gedeputeerde de heer Ekkers en wethouder Jansma van Leusden stappen op buslijn 276 naar Utrecht en geven hiermee het officiele startsein voor een actie die het reizen per spitsbus extra populair moet maken. Locatie: halte Centrum aan de Stadsring tussen de Jorisstraat en de Utrechtsestraat te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Van Daalen heropent op feestelijke wijze de speelplaats aan de Jordanus Hoornstraat in het Soesterkwartier. De speelplaats is met behulp van bijdragen van buurtbudget en hotspot opgeknapt. Locatie: speelplaats Jordanus Hoornstraat te Amersfoort.

16.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper en wethouder Eerdmans heten nieuwe Nederlanders welkom tijdens de naturalisatieceremonie. Locatie: Stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

19.30 uur
Wethouder Eerdmans bezoekt de nieuwjaarsbijeenkomst van de WHAM, de Werkgroep Homosexualiteit Amersfoort, een organisatie die zich inzet voor homosexuele mannen en vrouwen in en rondom Amersfoort. Locatie: Hendrik van Viandenstraat 13A te Amersfoort.

20.00 uur
Burgemeester VanVliet-Kuiper en wethouder Kruyt bezoeken de nieuwjaarsbijeenkomst van de Nederlandse Maatschappij voor Nijverheid en Handel. Daarnaast reikt de burgemeester de Lofprijs uit. Locatie: Hotel-restaurant De Klepperman te Hoevelaken.

Donderdag 10 januari

16.30 uur
Wethouder Eerdmans bezoekt de nieuwjaarsreceptie van De Alliantie Eemvallei. Locatie: Heiligenbergerweg 60 te Amersfoort.

Vrijdag 11 januari

11.00 uur
Wethouder Eerdmans is aanwezig bij de presentatie van een groep brugklassers voor het vak Onderzoek & Ontwerp. Zij hebben gewerkt aan een opdracht van het Dierenpark Amersfoort, nl. een verblijf te ontwerpen voor chimpansees die hun oude dag doorbrengen in Amersfoort. Locatie: Meridiaan College 't Hooghe Landt, Trompetstraat 1 te Amersfoort.

18.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper is stamgast tijdens de uitzending van Standpuntcafé van de NCRV op Radio 1. Locatie: 's Gravelandseweg 80, het AKN-gebouw te Hilversum.

Maandag 14 januari

17.30 uur
Wethouder Eerdmans en wethouder Kruyt bezoeken de nieuwjaarsreceptie van de Vereniging van Amersfoortse Bedrijven. Locatie: Golden Tulip Berghotel, Utrechtseweg 225 te Amersfoort.

Woensdag 16 januari

16.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de nieuwjaarsreceptie van minister Ter Horst, Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Locatie: Lucent Danstheater, Schedeldoekshaven 60 te Den Haag.

Donderdag 17 januari

08.00 uur
Wethouder Hekman bezoekt het thema-ontbijt van de Kamer van Koophandel en De Alliantie. Het thema van deze bijeenkomst is een onderzoek naar het combineren van wonen en werken. Locatie: Leerhotel Het Klooster, Daam Fockemalaan 10 te Amersfoort.

12.00 uur
Wethouder Kruyt bezoekt de Nieuwjaarslunchbijeenkomst van de VNG Bestuursstructuur. Locatie: Koningin Marialaan 15-17 te Den Haag.

13.30 uur
Wethouder Eerdmans is aanwezig tijdens de netwerkbijeenkomst van Techniek Gilde Eemland, een bijeenkomst waar onderwijs en het bedrijfsleven elkaar ontmoeten. Locatie: ROC ASA SBBO, Clarenburg 1 te Leusden.

Vrijdag 18 januari

15.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper is aanwezig bij de opening van de tentoonstelling van werken van kunstvervalser Geert Jan Jansen en neemt een valse Mondriaan in ontvangst die wordt aangeboden aan het museum het Mondriaanhuis. Locatie: Back BV, Amsterdamseweg 14a te Amersfoort.


---- --