Ingezonden persbericht


Nieuwe posities voor Jan Buis en Michel Woudstra bij Lancom

Amsterdam, 9 januari 2008 - LANCOM Systems benoemt Jan Buis tot Director of International Sales. Michel Woudstra volgt Buis op als Country Manager Benelux.

Buis vervulde tot voor kort de functie van Country Manager Benelux. Deze functie wordt overgenomen door Woudstra. Buis zal zich in zijn nieuwe functie van Director of International Sales bezighouden met de verdere uitbreiding van de verkoopactiviteiten in Europa. Hij richt zich in deze functie met name op de Benelux, het Verenigd Koninkrijk, Italië en Spanje. In 2007 deed LANCOM het al erg goed in deze regio's. Met de inzet van Buis verwacht LANCOM weer een groei van meer dan 50%.

"De groei die we de laatste jaren in de Benelux hebben doorgemaakt, is een goede basis voor verdere uitbreiding naar andere Europese landen. Met de juiste lokale aanpassingen is ons bewezen model uitstekend toepasbaar in de bestaande en nieuwe regio's. Ik ga me hier dan ook intensief mee bezighouden. Daarnaast ondersteun ik de uitbreiding van onze bestaande Europese netwerken in de landen zonder lokale Country Manager", zegt Buis.

Michel Woudstra houdt zich als nieuwe Country Manager Benelux bezig met de inrichting en verdere uitbreiding van het LANCOM-netwerk van resellers en systems integrators. Daarnaast richt hij zich op het vergroten van de naamsbekendheid van LANCOM Systems in de Benelux. Tot voor kort vervulde hij de positie van Key Account Manager bij LANCOM. In deze functie was Woudstra verantwoordelijk voor het distributie- en reseller-kanaal in Nederland.

"In de afgelopen maanden heeft Michel laten zien dat hij de relaties met de bestaande partners op de juiste manier verder uitbouwt. Ook weet hij geschikte nieuwe partners te vinden. De functie van Country Manager Benelux is hem dan ook op het lijf geschreven", zegt Buis.

***

Over LANCOM
LANCOM Systems GmbH is een vooraanstaande Duitse producent van betrouwbare en innovatieve communicatieoplossingen voor grote ondernemingen, mkb-bedrijven, overheden en andere organisaties. Het bedrijf levert oplossingen en software voor IP-gebaseerde VPN-, VoIP- en draadloze netwerken, inclusief ondersteuning en dienstverlening. De oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor zakelijke klanten. LANCOM richt zich vooral op producten voor internettoegang met geïntegreerde, hoogwaardige firewalls voor ADSL-, SDSL-, ISDN- en UMTS-toegang. Daarnaast focust het bedrijf zich op uitvoerige oplossingen voor netwerkverbindingen en -beveiliging met Virtual Private Networks (VPN), draadloze netwerken (Wireless LAN) en Voice over IP. Het hoofdkantoor van LANCOM Systems GmbH is gevestigd in Würselen bij Aken. Daarnaast heeft het bedrijf verkoopkantoren in München, Reading (VK), Wenen, Bolzano (Italië), Madrid, Amsterdam en Praag. Meer informatie is te verkrijgen op www.lancom-systems.nl.