Ingezonden persbericht


Persbericht

Van Harte & Lingsma versterkt marktpositie (met overname)

Oegstgeest, 9 januari 2008 - Per 1 januari 2008 maakt Performatica deel uit van het trainingsbureau Van Harte & Lingsma in Oegstgeest. Volgens Frans van der Stigchel, directeur van Van Harte & Lingsma, is de overname een logisch gevolg van de voorgenomen groeistrategie en wordt er inhoudelijke expertise in huis gehaald.

Performatica training en consultancy werd 10 jaar geleden opgericht door voormalig Van Harte & Lingsma trainer Frans Wijngaarden. Het bedrijf staat bekend om de combinatie van methodieken uit theater en improvisatie en het gebruik van het creatieproces bij het ontwerpen van in-company ontwikkelingstrajecten. Deze werkwijze levert unieke, speelse en actieve programma's op die door deelnemers als plezierig en effectief worden ervaren. De trainingen zijn laagdrempelig, uitnodigend en direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk. De tien medewerkers van het bureau, dat vestigingen heeft in Rotterdam en Nijmegen, stappen over naar Van Harte & Lingsma. Frans Wijngaarden wordt in zijn nieuwe functie van commercieel directeur en verantwoordelijk voor de groei van de in-company trainingen bij Van Harte & Lingsma.

Over Van Harte & Lingsma
Van Harte & Lingsma vergroot het eigen vermogen van mensen en organisaties door een persoonlijke aanpak met lef en vakmanschap. Het ontwikkelen van het eigen leiderschap staat centraal in de dienstverlening, net als het commitment om door samenwerking verder te komen. Van Harte & Lingsma biedt training, coaching en advies op het gebied van management, leiderschap, communicatie, effectiviteit, zingeving en organisatie-ontwikkeling. In onafhankelijk onderzoeken zit van Harte & Lingsma al jaren bij de top 3 van Nederland. www.h-l.nl.

Einde bericht

Nadere informatie
Van Harte & Lingsma training, advies en coaching, www.h-l.nl, tel. 071-5191600, Frans van der Stigchel, tel: 06-27014973, e-mail: frans.vanderstigchel@h-l.nl.