Politie Zaanstreek-waterland

Mededeling Korpschef in verband met staking

Zaanstreek-Waterland, 09-01-2008

Geachte lezer,

Medewerkers van de Nederlandse politie voeren de komende tijd actie voor een betere CAO. Dit geldt ook voor medewerkers van de politie in deze regio, Zaanstreek-Waterland. Het kan zijn dat u in deze periode niet altijd de service krijgt die u van ons gewend bent. De politie laat echter deze acties niet ten koste gaan van uw veiligheid. Daarom blijft de politie beschikbaar in geval van nood.

Ook zullen we optreden als de openbare orde in het geding komt. De bureaus aan het Guishof in Zaandijk, de Nicolaasstraat in Zaandam, de Waterlandlaan in Purmerend en De Deimpt in Volendam blijven geopend op de gebruikelijke tijden. Belt u voor informatie over de andere bureaus met 0900-8844. Verder kunt u voor tientallen delicten aangifte doen via internet. En u kunt de politie altijd bereiken via telefoonnummer 0900-8844 of via 112 (in geval van spoed).

G.H.P.K. Huijser van Reenen

Korpschef politie Zaanstreek-Waterland

De persvoorlichters staken ook mee voor een betere CAO. Daarom worden vandaag geen nieuwsberichten gemaakt en zijn de voorlichters alleen in zeer dringende gevallen bereikbaar via 0900-8844.

Willem Melius,

Persvoorlichter politie Zaanstreek-Waterland.