Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Zutphen - nieuwe functie districtschef IJsselstreek       |
Anja Leemans, districtschef van het politiedistrict IJsselstreek, heeft onlangs afscheid genomen van het district IJsselstreek. Zij vervult thans de functie van divisiechef Bedrijfsvoering bij de regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

Anja Leemans heeft vier jaar als districtschef in het politiedistrict IJsselstreek, bestaande uit de gemeenten Zutphen, Brummen, Voorst en Lochem gewerkt.

Tijdens haar afscheidsreceptie voor de politie, gemeentebesturen en vertegenwoordigers van maatschappelijke instellingen werd zij omschreven als een leidinggevende die oog heeft voor burgergerichtheid. Ook over haar personele zorg werd positief gesproken.

Zij ziet in haar nieuwe functie een uitdaging om haar ervaring in te zetten voor de doorontwikkeling van de ondersteunende diensten binnen de regio. De ondersteunende diensten waar zij leiding aan geeft zijn in Apeldoorn gehuisvest. Ze omvatten personele-, financiële, facilitaire-, administratieve- en automatiseringstaken en Leemans geeft hiermee leiding aan zo'n 150 mensen.

Tot het moment waarop een nieuwe districtschef IJsselstreek wordt aangesteld, zal de plaatsvervangend districtschef Freek Kuijper de functie van districtschef waarnemen.

Einde bericht

---- --