Ingezonden persbericht


Brocade SAN Health monitort SAN's van ruim 15.800 klanten wereldwijd

Eindhoven, 9 januari 2008 - Brocade SAN Health is een van de meest succesvolle tools voor switchdiagnoses. Tot op dit moment hebben ruim 15.800 klanten die gebruikmaken van SAN Health, met deze tool meer dan 100.300 rapporten gemaakt. Brocade SAN Health en Brocade SAN Health Professional zijn geheel kosteloos te gebruiken. De basistools zijn in 2004 ontwikkeld voor SAN-diagnoses en SAN-prestatieanalyses.

Brocade SAN Health creëert automatisch rapporten van 783.900 switches, waaronder 10.000 M-Series-switches, met 3.800.000 poorten. Gebruikers beschikken hiermee over belangrijke informatie over hun SAN's. Beheerders profiteren van een totaalbeeld van het complete SAN: van de switches tot en met de aangesloten systemen. Dit vereenvoudigt het beheer, dringt de beheertijd terug en minimaliseert het risico op menselijke fouten.

SAN Health bestaat uit drie basiscomponenten.

- Brocade SAN Health is een kosteloze tool voor switchdiagnoses.
- Ook Brocade SAN Health Professional is kosteloos te gebruiken. Deze versie van de tool biedt uitgebreidere analysemogelijkheden.
- Brocade SAN Health Expert is een abonnementsdienst. Deze omvat kwartaalanalyses van SAN's en persoonlijk advies van SAN-experts van Brocade.

"SAN Health is een krachtige tool waarmee bedrijven zich kunnen richten op SAN-optimalisatie. Het is niet langer nodig componenten handmatig te identificeren, waardoor bedrijven tijd en geld besparen", zegt Ulrich Plechschmidt, vicepresident EMEA van Brocade.

Meer informatie over de Brocade SAN Health Expert is te vinden op www.brocade.com/sanhealth

Over Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade is toonaangevend leverancier van netwerkstorageoplossingen voor het verbinden, delen en beheren van bedrijfsinformatie. Met Brocade-producten zijn organisaties beter in staat hun IT-infrastructuur te optimaliseren en een compliant databeheer te voeren. Meer informatie is te vinden op www.brocade.com of op te vragen via info@brocade.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Paul Maris
Telefoon: +31 (0)30 656 50 70
E-mail: brocade@lvtpr.nl

Brocade Communications Systems
Ad Barghoorn
Telefoon: +31 (0)6 5168 2250
E-mail: Ad.Barghoorn@brocade.com