Persbericht

9 januari, 2008

SD WORX benoemt Steven Daemen tot Directeur Operations

Steven Daemen wordt per 1 januari 2008 de nieuwe Directeur Operations van SD WORX Nederland. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de afdelingen Operations, Consultancy en ICT van het bedrijf dat gespecialiseerd is in payroll, HR en juridische dienstverlening.

Steven Daemen (38) is reeds goed vertrouwd met de SD WORX-organisatie. Hij is ruim veertien jaar werkzaam bij SD WORX, voornamelijk in België. Hij heeft mede aan de basis gestaan van het succes van de afdeling Grote Ondernemingen (GO) waar hij Unit Manager was. Deze expertise maakt hem uitermate geschikt om de functie van Directeur Operations optimaal in te vullen.

Daemen was eerder intensief betrokken bij de integratie van Asecom en SD WORX in Nederland, na de fusie van deze bedrijven in 2006. Sinds medio september 2007 vervult Daemen de functie van Directeur Operations al op deeltijdbasis.

"Ik vind het een uitermate boeiende uitdaging om SD WORX' full service en HR consultancy, zoals we die in België al jaren kennen, een prominentere plaats te geven op de Nederlandse markt", zegt Steven Daemen. "Het enthousiasme en professionalisme waarmee de collega's in Breda zich elke dag hiervoor inzetten, heeft er mede voor gezorgd dat ik de stap naar Nederland wilde maken. Ik zie mijn toekomst bij SD WORX Nederland dan ook bijzonder positief tegemoet."