Ingezonden persbericht


Radio Veronica-DJ Patrick Kicken scheert hoofd kaal van Guido Weijers

Cabaretier lost weddenschap in met ochtend-dj

Naarden, 9 januari 2008 | Radio Veronica-DJ Patrick Kicken heeft vanmorgen het hoofd van cabaretier Guido Weijers kaal geschoren. Hiermee lost Guido Weijers de weddenschap in die hij eind december aanging met Patrick Kicken.

Cabaretier Guido Weijers is vanmorgen zijn belofte aan Radio Veronica-DJ Patrick Kicken nagekomen: als Weijers met zijn oudejaarsconference meer dan één miljoen kijkers zou halen, dan mocht Kicken het hoofd van Weijers kaalscheren. Gistermiddag werd door Stichting KijkOnderzoek bekend gemaakt dat er in het totaal meer dan 1,7 miljoen mensen naar 'De Oudejaarsconference 2007' van Guido Weijers hebben gekeken. Gewapend met een tondeuse heeft Patrick Kicken in de studio het hoofd van Guido Weijers kaal geschoren.

Kijkonderzoek
In eerste instantie was het aantal kijkers van 'De Oudejaarsconference 2007' van Guido Weijers 973.000. Er bleek een fout in het kijkonderzoek te zitten en gisteren maakte de Stichting KijkOnderzoek de nieuwe cijfers bekend die aantonen dat Guido Weijers op oudejaarsavond 1.063.000 kijkers heeft gehaald. Inclusief de herhaling hebben 1.724.000 kijkers naar deze conference op SBS6 gekeken.

Patrick Kicken: "Ik ben blij dat we de weddenschap na een kleine verwarring rond de kijkcijfers toch goed hebben laten eindigen. Het kaalscheren van Guido met de tondeuse vond ik net zo spannend als hem, maar het ging stukken makkelijker dan ik dacht!"

Guido Weijers: "Indianen knippen hun haar af als ze rouwen... Ik doe dat als ik blij ben... Ik baal ervan dat mijn haar is gemillimeterd, maar ik ben erg blij met méér dan 1,7 miljoen kijkers voor mijn oudejaarsconference!”

Kicken Wordt Wakker!
De ochtendshow van Radio Veronica met Radio Veronica-DJ Patrick Kicken en sidekick Jan Paparazzi, van maandag tot en met zaterdag tussen 05.00 en 09.00 uur.

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, Colin Banks, DJ Silverius, Silvan Stoet en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over Radio Veronica of over Guido Weijers kunt u contact opnemen met Jan Willem van Hofwegen op telefoonnummer 06-22 22 9791 of via e-mail jan.willem.van.hofwegen@radioveronica.nl.