Persbericht

9 januari, 2008

PC Tools gaat partnerschap aan met Micromedia
~ PC Tools utility-beveiligingsproducten nu ook verkrijgbaar in de winkel ~

PC Tools, leverancier van utility-beveiligingssoftware, heeft Micromedia, vooraanstaand distributeur van software, games en consumentenelektronica uitgekozen als partner voor de verspreiding van PC Tools retail-producten in de Benelux.

Het is voor consumenten per direct mogelijk om de utility-software van PC Tools in diverse elektronicawinkels aan te schaffen. Micromedia, een van de grootste distributeurs van software, games en consumentenelektronica in de Benelux, voert een breed productassortiment met een hoog serviceniveau, wat resulteert in snelle levertijden en distributie op maat.

Naast de distributie is Micromedia verantwoordelijk voor alle marketing-, verkoop- en productie-activiteiten voor de retail-kanalen. Dat geldt specifiek voor de producten Spyware Doctor, Registry Mechanic en Desktop Maestro. De samenwerking richt zich onder andere ook op de verhoging van het merkbewustzijn van PC Tools. Consumenten in de Benelux krijgen nu de mogelijkheid om een keuze te maken uit een reeks van best-of-breed producten.

PC Tools heeft in de Benelux een uitgebreid klantenbestand opgebouwd. Voorheen werden de producten en diensten alleen via het internet aangeboden, maar daar komt met deze samenwerking verandering in. PC Tools' exclusieve retail-productaanbod bestaat uit een gebruikersbox van vier producten en is vanaf januari 2008 te koop in de winkel.

"We zijn erg blij met Micromedia als retail-distributeur van onze optimalisatie-applicaties. Micromedia heeft een gestroomlijnd distributienetwerk en een gemotiveerd team dat ons zal ondersteunen door het vertegenwoordigen en distribueren van onze oplossingen in de Benelux", zegt Aline Kouninioti, vice-president European sales bij PC Tools. "Het belangrijkste voordeel is dat consumenten specifieke informatie over de producten nu direct in de winkels kunnen verkrijgen."

"PC Tools heeft een breed scala aan consumentenoplossingen voor computeroptimalisatie en internetbeveiliging. Deze zijn eenvoudig in gebruik, bevatten de nieuwste technologieën en hebben een hoge optimalisatiestandaard. We zijn ervan overtuigd dat de software van PC Tools snel succes zal hebben in de retail-markt van de Benelux", aldus Carry Pijls, sales manager business bij Micromedia.

(329 woorden)

VOOR DE REDACTIE

About Micromedia
Micromedia was founded in 1995 and has since grown to one of the most important and largest software and game distributors in the Netherlands. Micromedia thanks her steady growth in particular to her extremely wide product assortment, high service level, positive stock position resulting in fast delivery times, tailor made assortment advice and clear product information in the form of Micromedia marketing mail.

Over PC Tools
PC Tools is een leverancier van beveiligingssoftware en biedt producten zoals Spyware Doctor en andere anti-spyware producten. PC Tools is marktleider in real-time anti-spyware, beveiliging en tools. PC Tools' beveiligingsproducten zijn wereldwijd beschikbaar en al ruim 100 miljoen keer gedownload.

PC Tools heeft onderzoekscentra in zowel Sydney (Australië) als Boulder (Colorado). Het hoofdkantoor is gevestigd in Sydney en kantoren in San Francisco, Londen, Shannon, Melbourne, Kiev en in Boulder (Colorado). PC Tools heeft een wereldwijd netwerk van distributeurs, resellers en retailers.

PC TOOLS AWARDS
PC World Best Buy Award, August 2007, PC Magazine Best Anti-Spyware 2005, Editor's Choice 2006; Windows XP Magazine, Editor's Choice; PC Pro Recommended 2006, A List product; PC Answers Editor's Choice 2006; PC Advisor Gold award 2006; PC User 'Top Buy' 2006; Computer Shopper Best Anti-Spyware of 2006. We have also received Virus Bulletin and Checkmark Certification 2007.

Voor meer informatie over PC Tools kunt u contact opnemen met Magida Ezzat, Marketing Coordinator: Tel: +61 3 969 3576
E-mail: magida@pctools.com

Voor verdere persinformatie, fotografie of het aanvragen van een test kunt u contact opnemen met Ingrid van den Nieuwenhof bij LEWIS, Global Public Relations: Tel: +31 (0) 40 235 4600
E-mail: ingridv@lewispr.com