Voorburgsbedrijf sluit exclusieve overeenkomst softwaregigant India

09/01/2008 16:30



IMCI



IMCI, International Marketing Concepts and Innovation uit Voorburg en Elecom Group uit India zijn een exclusieve samenwerkingsovereenkomst voor de Benelux aangegaan. IMCI is voor een groeiend aantal klanten een 'guide through new media'. Met deze overeenkomst kunnen zij voldoen aan de groeiende vraag naar hoogwaardige IT-invullingen van moderne marketingconcepten.

Elecom Group beschikt over een sofware-ontwikkelteam dat wordt ondersteund door hoogwaardig projectmanagement en daarnaast over een grote animatie divisie. Het bedrijf richt zich 100% op export en vertegenwoordigt daarmee een omzet van 80 miljoen dollar. Elecom Group is gevestigd in India, Duitsland, Rusland en Singapore en werkt samen met grote Europese partners. Het bedrijf is gecertificeerd volgens de ISO9001:2000 norm en staat bewezen garant voor hoogwaardige kwaliteit.

Met deze samenwerking haalt IMCI grote technologische expertise, snelle levertijden en 24/7 support binnen. Een ontwikkeling die zowel IMCI als haar klanten ten goede komt. Michael Boevink, directeur bij IMCI zegt daarover: "Voor een organisatie als IMCI is Elecom Group een verademing, de kwaliteit, resources, snelheid en flexibiliteit geven IMCI een competitive edge op het gebied van ontwikkelingen in de nieuwe media."

De heer Mallik, CEO van Elecom Group geeft aan verheugd te zijn met IMCI als partner. "In het bijzonder het hoge kennisniveau en de loyaliteit van IMCI geven ons vertrouwen in deze exclusieve samenwerking."

U Kunt IMCI en Elecom van 4 tot en met 9 maart vinden op de CEBIT de grootste ICT beurs van Europa.





http://www.imci.nl