Ingezonden persbericht


Persbericht d.d. 9-1-08 naar aanleiding van ANWB Eurotop Camping Gala 8-1-08 jl.:

Beerze Bulten voor 3e achtereenvolgende keer 'ANWB Beste Camping van Europa'

Dinsdagochtend 8 januari jl. werd op de vakantiebeurs in Utrecht de Beerze Bulten door de Engelse campinggids Alan Rogers uitgeroepen tot Winner van de Alan Rogers Family Campsite Award. Spánnender werd het nog 's avonds tijdens het jaarlijks terugkerende ANWB Eurotop Camping Gala, waar de Beerze Bulten genomineerd was voor 2 prijzen: 'Familie Camping' van het Jaar binnen Europa (1 van de 4 thema's naast mooiste ligging / huuraccommodaties / mooiste kleine camping) én de meest prestigiueze, alles overstijgende prijs 'Beste ANWB Camping van Europa'.

De Beerze Bulten is bijzonder trots dat ze voor de 3e achtereenvolgende keer is uitverkozen tot deze 'Beste ANWB Camping van Europa', met een ongekend hoge totaalbeoordeling van een 9.8 van de ANWB inspecteur! Onderdelen als het restaurant, kampeerplaats/ligging en het Spa wellness & Fun mochten zelfs een 10 ontvangen. Geen enkele andere camping binnen Europa heeft deze prijs 2 maal mogen ontvangen, de Beerze Bulten maar liefst al 4 keer sinds 2001.

Aaanstaande vrijdag wordt in Stutgart door de ADAC de 'Superplatz 2008' uitgereikt, de Duitse variant van Beste Camping van Europa, waarvoor de Beerze Bulten ook nog eens genomineerd is.

Wat maakt de Beerze Bulten nu zo uniek? Al 10 jaar pruduceren ze gezins-Musicals van een ongekend professioneel niveau, waarbij bekende sterren als Ernst Daniël Smid, Ron Brandsteder, Joke de Kruijf en Simone Kleinsma te horen zijn op de bijbehorende CD's. De musicals worden in het theater van het Giga Konijnenhol opgevoerd, door eigen animatie /theater medewerkers én kinderen van de camping. Het sinds 2006 gerealiseerde Spa Wellness & Fun is eveneens ongekend voor een camping en omvat: een beauty salon, fitness, sauna, zoutgrot én zwembad, compleet van roestvrij staal met waterglijbanen, adventure island, waterspeeltuin, indoor zandbak, massage sproeiers, stroomversnelling, bubbelbad en borrelbanken. (Al deze faciliteiten staan overigens ook tot de beschikking voor gasten uit de omgeving.) Naast deze 2 unieke all weather accommodaties staan er op deze camping ook nog eens sanitairgebouwen onder een grasdak, met daarbinnen (privé) sanitair op hotel niveau. Deze Overijsselse Camping met unieke faciliteiten en Europese allure zorgt er dus voor dat de zon altijd schijnt, ook al valt het weer wat tegen...

Trendsetter de Beerze Bulten weet zo wederom het helaas nog regelmatig foute imago van een camping (van toiletrollen onder de armen richting vieze toiletten) te ondermijnen en is zodoende het absolute bewijs dat het beslist anders kan. De Beerze Bulten is voor kampeerders een heuse 'life style' en staat dan ook voor kwaliteit, beleving, ontspanning en met Spa, Wellness & Fun voor fysieke inspanning, met als totaal resultaat 'balans' tussen lichaam en geest. Het motto van de Beerze Bulten staat nog steeds: Hun gasten moeten 'jankend' de camping verlaten, zo jammer dat de vakantie voorbij is !

-----------------------------

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. Jan Hagedoorn -eigenaar Beerze Bulten. Indien u fotomateriaal wenst, dit is vanaf donderdagmiddag beschikbaar en dus opvraagbaar via dhr. Jan Hagedoorn. Telefoon: 0523-251398 (8.30-17.30 -> kies 1 en dan 3 om bij de receptie binnen te komen) of direct 06-54780620.

Beerze Bulten - Kampweg 1, 7736 PK te Beerze.
www.beerzebulten.nl
info@beerzebulten.nl of jan@beerzebulten.nl

ANWB Berichtgeving:
http://www.anwb.nl/published/anwbcms/content/pagina/nieuws/nieuwsartikelen/kamperen/camping-van-het-jaar-2008.nl.html