Natuurlijke werkstoffen succesvol bij verzorging van schilferige huid

09/01/2008 17:05



Natural Sales



Een combinatie van natuurlijke werkstoffen blijkt al 25 jaar lang succesvol te zijn bij de verzorging van een extreem schilferige,extreem droge en extreem schubachtige huid. Zo,n 500.000 mensen in Nederland tobben dagelijks met een extreem droge,schilferige en schubachtige huid. Deze problemen varieren van enkele kleine plekken op het lichaam tot grote huiddelen. Jeuk,ongemak en irritatie,frustreren het leven van mensen met deze vervelende huidproblemen.

Omdat een dergelijke huid vaak langdurige verzorging nodig heeft,en veel gangbare middelen ,of niet prettig in gebruik zijn(vet c.q.kleverig),of op langere termijn bijwerkingen kunnen opleveren,werd zo,n 25 jaar geleden een formule ontwikkeld met natuurlijke werkstoffen,prettig in gebruik,veilig en geschikt voor langdurige en onbeperkte toepassing. De Derma Psor huidbalsem bevat deze formule met natuurlijke werkstoffen en is nu zo,n 25 jaar succesvol op de markt.Een jubileum waardig,want de afgelopen 25 jaar is gebleken dat deze huidbalsem met natuurlijke werkstoffen een grote hulp is bij de verzorging van een extreem schilferige,droge en schubachtige huid. Deze weldadige,verzachtende en prettig in gebruik zijnde huidbalsem,die in de loop der jaren een trouwe groep gebruikers heeft verzameld,bevat de volgende formule van natuurlijke werkstoffen:

honing,calendula olie,macadamia olie,aloe vera,shea butter,olijfolie,weegbree,panthenol(vit.b5),vitamine A en E,bijenpollen,bijenpropolis,tea trea olie,chitosan,bisabolol en allantoine.

Het blijkt dat de som van het totaal beter werkt bij deze natuurlijke werkstoffen dan de enkelvoudige vorm. Het zogenaamde synergetisch effect. De Derma Psor huidbalsem wordt aangevuld met een Shampoo en een Bad/ Douchegel voor optimaal resultaat. Gratis monsters en alle informatie zijn aan te vragen bij:www.naturalsales.nl tel;0181-410181 info@naturalsales.nl