ResQMe(TM), de 'originele' veiligheidshamer in de vorm van een sleutelhanger, is nu verkrijgbaar bij de ANWB

09/01/2008 17:16



PR Newswire



SANTA BARBARA, California, January 9 /PRNewswire/ --
In heel Nederland wordt ernaar gestreefd de veiligheid van het autorijden te verhogen. Deze campagne is in gang gezet door het ministerie van Verkeer en Waterstaat. Het ministerie moedigt iedereen aan een bevrijdingsgereedschap bij zich te dragen, om te voorkomen dat men vast komt te zitten in een voertuig, met name wanneer het voertuig in het water geraakt.

Als alternatief voor de bestaande veiligheidshamers, die nu achterhaald zijn, willen we u laten kennismaken met een innovatief en krachtig veiligheidsmiddel dat eenvoudig in de palm van uw hand past.

De ResQMe(TM) wordt geproduceerd in de Verenigde Staten, meet nog geen 8 cm en weegt nog geen 20 g. Vastzittende gordels snijdt u moeiteloos door met het afgeschermde scherpe mesje, en als het raam niet open wil, kunt u het met de geveerde pen breken.

Installatie is niet nodig, want u kunt de ResQMe(TM) eenvoudig aan uw autosleutels hangen. De ResQMe(TM) is compact en u hebt hem altijd bij de hand. Hij is niet alleen ideaal voor in uw eigen auto, maar kan ook eenvoudig worden meegenomen voor extra veiligheid wanneer u een auto of camper huurt. ResQMe(TM) is eenvoudigweg het beste veiligheidsmiddel op de markt en biedt een gerust gevoel aan elke automobilist.

ResQMe(TM) is wereldwijd getest en wordt aanbevolen door een groot aantal politiekorpsen, waaronder Politie Midden- en West-Brabant. Dit korps heeft onlangs besloten dit exclusieve innovatieve veiligheidsmiddel aan te bieden aan alle agenten.

Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.resqme.com

ResQMe(TM) is verkrijgbaar in de ANWB-webwinkel: https://webwinkel.anwb.nl (of typ de volgende URL op de adresregel van uw webbrowser): webwinkel.anwb.nl/published/webshop/artikelen/reisartikelen/resqme.nl.html

Website: http://www.resqme.com

Enrick Duval, +1-805-568-0227, voor ResQMe