Ministerie van Buitenlandse Zaken

BZ'er genomineerd voor Young Professional of the Year

09 jan 2008 | Beleidsmedewerker Eva Schreuder (29) is door netwerkorganisatie InterCompany Association (ICA) en Volkskrant Banen genomineerd als Young Professional of the Year in de categorie `adviseurs'.

Schreuder werkt als beleidsmedewerker bij de directie Verenigde Naties en Financiële Instellingen van Buitenlandse Zaken. Ze houdt zich onder meer bezig met internationale tribunalen. Recentelijk was ze betrokken bij de voorbereidingen van de komst naar Nederland van het Libanon-tribunaal. De jongerenvereniging van Buitenlandse Zaken, VerYBZ, nomineerde haar voor de titel. Schreuder is de enige genomineerde ambtenaar in de categorie adviseurs.

Young Professional of the Year is een initiatief van ICA en Volkskrant Banen. Op 21 februari maken zij de winnaar van de titel bekend. Geïnteresseerden kunnen de profielen van de kandidaten bekijken op de site youngprofessionaloftheyear.nl. Ook is het mogelijk te stemmen op één van de kandidaten.De prijs bestaat uit de eer van het behalen van de titel 'young professional of the year'.

Meer informatie


* Naar de site van young professional of the year Externe link


* Ministerie van Buitenlandse Zaken

* Bezuidenhoutseweg 67

* Postbus 20061

* 2500 EB Den Haag

* Tel.: 070-3 486 486

* Fax: 070-3 484 848

* Internet: www.minbuza.nl