Gemeente Etten-Leur

Warenmarkt Etten-Leur-Centrum in top-10 van Nederland

Warenmarkt Etten-Leur-Centrum in top-10 van Nederland

De warenmarkt die elke week op woensdag wordt gehouden in het centrum van Etten-Leur, behoort in elk geval tot de tien beste van Nederland. Met die ereplaats is de weekmarkt genomineerd voor de titel "Beste markt van Nederland". De bekendmaking daarvan vindt over enkele maanden plaats.

De Centrale Vereniging voor Ambulante Handel organiseert jaarlijks de verkiezing van de "Beste markt van Nederland". Marktmeester Henk Neven heeft enige tijd geleden de warenmarkt in Etten-Leur-Centrum voor de eerste keer aangemeld voor de wedstrijd, waaraan zo'n honderd andere gemeenten deelnemen.

Op woensdag 9 januari verraste de bezoekende jury de marktmeester, die hem bovendien liet weten dat "zijn" markt behoort tot de tien beste van het land. Met die nominatie dingt Etten-Leur mee naar een plaats in de top-5 van warenmarkten en vervolgens naar de nationale titel. De bekendmaking daarvan is begin april a.s. tijdens een happening in Ahoy te Rotterdam.

De warenmarkt in Etten-Leur-Centrum wordt steeds op woensdagochtend vanaf 08.30 uur gehouden op de Markt en Raadhuisplein. Deze week heeft het B en W-college besloten om de eindtijd van de markt met een half uur te verlengen tot 12.30 uur.

20080109\pwm\0363
Klik & Bestel
Klik & Meld
Recht op bijstand
Week in...week uit
Er zijn 3 vacatures

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl