Ingezonden persbericht


Assurantieagenda.nl en infinance.nl sluiten slimme alliantie

Assurantieagenda.nl en infinance.nl gaan in een slimme alliantie branchegerichte informatie uitwisselen. InFinance verzorgt vanaf 1 januari 2008 de nieuwsberichten op assurantieagenda.nl. De uitgebreide agenda van bijeenkomsten in de branche, die wordt samengesteld door assurantieagenda.nl, komt integraal op infinance.nl.

Assurantieagenda.nl biedt een handig overzicht van bijeenkomsten, cursussen en evenementen voor professionals in de financiële dienstverlening. De website is interactief opgezet. De organiserende partijen kunnen zelf hun evenement op de site plaatsen. Assurantieagenda.nl brengt vraag en aanbod van bezoekers en organisatoren bij elkaar en centraliseert het zoeken naar relevante bijeenkomsten in één onafhankelijke website.

Infinance.nl brengt een unieke mix van vacatures en nieuws. De website richt zich primair op de professionals in de financiële dienstverlening. De uitgebreide vacaturebank wordt daarnaast ook veel geraadpleegd door studenten en potentiële overstappers. Op de website vinden ze veel artikelen over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Deze artikelen en het branchenieuws worden verzameld, geselecteerd en bewerkt door de nieuwsredactie van Triple i, uitgever van het vakblad InFinance en het beleggersmagazine Cash.

'Op onze website infinance.nl mag een agenda niet ontbreken. Toch zijn we er zelf niet mee begonnen. We doen de branche er echt geen plezier mee om nog een agenda aan het oerwoud van vaak slecht bijgewerkte overzichten toe te voegen,' vertelt Eckhardt Dulfer, die als managing editor binnen Triple i verantwoordelijk is voor het merk InFinance. 'Wij wilden graag samenwerken met assurantieagenda.nl, omdat deze partij onafhankelijk is. Andere websites hebben een koppeling met een uitgeverij, die uit eigen economisch belang niet alle bijeenkomsten van concurrenten opneemt. Doordat wij extra publiciteit leveren voor assurantieagenda.nl, verwachten we dat meer partijen van de website gebruik gaan maken en de agenda honderd procent compleet wordt.'

Hanneke Hietbrink
Marketeer InFinance

T: +31 (0) 294 239 665
F: +31 (0) 294 239 640
E: h.hietbrink@3xi.nl


---- --