Ingezonden persbericht


PERS BERICHT

bmibaby op weg naar nog grotere hoogtes met Nedstat Nedstat helpt managen online groei bmibaby

Londen, 9 januari 2008 - bmibaby, de airline met goedkope tickets, heeft Nedstat gekozen om diepgaande website analytics te leveren voor bmibaby.com.

Na grondig onderzoek viel de keuze op Nedstat omdat bmibaby onder de indruk was van de uitgebreide rapportagemogelijkheden en het hoge niveau van consultancy. Nedstat speelt al een belangrijke rol in de online reiswereld en haar diensten stellen bmibaby in staat om het online gedrag van consumenten nauwgezet te volgen en de navigatie voor bezoekers te optimaliseren. Met deze data kan de airline tevens de impact van externe marketing initiatieven meten, zoals affiliate- en search marketing campagnes.

Ian Stewart, E-commerce Manager van bmibaby.com: "Bij bmibaby.com is online performance essentieel voor onze groeistrategie. Nedstat zal hierin een belangrijke rol spelen omdat we onze bezoekers kunnen volgen in alle landen waarin we actief zijn en het succes van onze online campagnes kunnen monitoren. Daarnaast kunnen we nu ook belangrijk inzicht krijgen in bezoekersgedrag, wat direct bruikbaar is voor onze sales en e-commerce plannen."

"Nedstat is zeer verheugd over de samenwerking met bmibaby" zegt Steve Wind-Mozely, General Manager UK, Nedstat. "We kijken ernaar uit onze kennis van de reiswereld in te zetten om bmibaby's online business te helpen optimaliseren. Met de partnership hopen we bmibaby te helpen doelgerichte aanbiedingen en marketing campagnes te verbeteren."

Bmibaby zal gebruik maken van het complete service-aanbod van Nedstat inclusief UK support, consultancy en een volledig trainingsprogramma voor alle gebruikers.

Over Nedstat

Nedstat is Europees marktleider in website analytics.

De Nedstat producten en services stellen bedrijven en organisaties in staat het rendement van hun online communicatie en business te verbeteren. Nedstat maakt website analytics simpel, duidelijk en toegankelijk voor gebruikers van alle niveaus en disciplines. Producten zijn daarom makkelijk te gebruiken, rapporten zijn helder en snel toegankelijk, aanpassingen zijn eenvoudig en de service en support zijn persoonlijk en van hoge kwaliteit.

Nedstat telt 170 medewerkers in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Tot de klantenkring behoren gerenommeerde en wereldwijd opererende ondernemingen zoals ASICS Europe, Danone, Electrabel, Ernst & Young, KarstadtQuelle, Panasonic, Renault en Wolters Kluwer, alsmede diverse overheidsinstanties en non-profitorganisaties.

Accreditaties van onafhankelijke, toonaangevende instituten in Europa, zoals ABC electronic en OJD, garanderen dat metrics van klanten in overeenstemming zijn met de gestelde standaarden.

Over bmibaby

bmibaby werd opgericht in maart 2002 en is nu een van U.K.'s snelst groeiende low-cost airlines, met 918 vluchten per week vanuit vier plaatsen in de U.K.: Birmingham, East Midlands, Cardiff en Manchester, naar 29 bestemmingen: Aberdeen, Alicante, Amsterdam, Barcelona, Belfast International, Bordeaux, Cork, Edinburgh, Faro, Gdansk, Genève, Glasgow International, Jersey, Knock, Krakau, Lissabon, Madrid, Malaga, Marseille Provence, Milaan (Bergamo), Murcia, Newquay, Nice, Palma, Parijs (CDG), Perpignan, Praag, Rome (Fiumicino) en Warschau.

bmi introduceert nieuwe horizontale bedden op de vluchten naar de VS, de Carribean en Saoedi-Arabië. Geniet van meer comfort met de nieuwe horizontale bedden, compleet met 78 inch pitch en 15 inch schermen op de rugleuning voor u in de 'business cabine'.

There's never been a better time to fly with bmi. Voor meer informatie, ga naar: www.flybmi.com.

Voor meer informatie over Nedstat en bmibaby, kijk op: www.nedstat.com en/of www.bmibaby.com.

Voor meer informatie over het persbericht, neem contact op met:

Nedstat B.V.
Michael Kinsbergen
Tel, +31 (0)20 519 54 00
E-mail press@nedstat.com.