Port of Rotterdam

DeltaPORT Donatiefonds - financiële steun voor de regio

08-01-2008

Havenbedrijf Rotterdam en Deltalinqs, de ondernemersorganisatie voor haven en industrie in de Mainport Rotterdam, hebben samen de stichting DeltaPORT Donatiefonds opgericht. Met het DeltaPORT Donatiefonds onderstreept het haven en industriële bedrijfsleven haar maatschappelijke betrokkenheid door het financieel ondersteunen van culturele, sportieve, sociaal-maatschappelijke en recreatieve projecten in de directe omgeving van het Rotterdamse haven- en industriegebied.

In aanmerking voor ondersteuning komen instellingen zonder winstoogmerk die actief zijn op het gebied van welzijn, cultuur en sport in de regio. Het gaat om activiteiten in de (deel)gemeenten: Maassluis, Vlaardingen, Westvoorne, Hellevoetsluis, Rozenburg, Brielle, Bernisse, Spijkenisse, Hoogvliet, Hoek van Holland, Delfshaven, Pernis, Charlois en Feijenoord, Schiedam, Albrandswaard en Barendrecht. De donaties worden in kleine bedragen over de gehele regio verdeeld.

Stichtingen en verenigingen die in aanmerking willen komen voor een donatie voor regionale projecten kunnen hun schriftelijke aanvraag met onderbouwing indienen bij het secretariaat van het DeltaPort Donatiefonds, mevrouw Tineke de Graaf (info@deltaportdonatiefonds.nl).

Aanvragen voor lokale projecten kunnen rechtstreeks worden ingediend bij de Secretaris van de lokale adviescommissie van het Deltaport Donatiefonds. Voor de adressen zie de website www.deltaportdonatiefonds.nl.

© VRC Deltalinqs