Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Diverse records thema-avonden 2007 DeMeter
januari 2008

In 2007 heeft vereniging DeMeter, platform voor de toekomst van Direct Marketing, diverse bezoekersrecords verbroken!
* Record aantal bezoekers op één thema-avond
* Record gemiddeld aantal bezoekers alle thema-avonden in één jaar
* Record aantal bezoekers op de DeMeter Award-avond Record aantal bezoekers op één thema-avond
De thema-avond van 22 februari 2007 heeft het record aantal bezoekers op één thema-avond verbroken. Tijdens "de Toekomst van Direct Marketing" in Media Plaza, Utrecht, waren er 113 betalende aanwezigen. Het vorige record stond op 55(!). Een verdubbeling derhalve.

Record gemiddeld aantal bezoekers alle thema-avonden in één jaar Het gemiddeld aantal bezoekers tijdens alle 9 thema-avonden in 2007 is ook flink verbeterd. Het record stond op 39 (2006) en dat is nu verhoogd naar 63! Een stijging van 62%.

Record aantal bezoekers op de DeMeter Award-avond
Ook de verkiezing van het Direct Marketing Talent van het Jaar (de DeMeter Award) is een recordavond geworden qua bezoekers. Het record is verbeterd van 102 naar 151! De prachtige locatie, het Fortis Circustheater in Scheveningen, heeft hier zeker aan bijgedragen maar ook het gegeven dat de DeMeter Award inmiddels een begrip is in DM-land is zeker van grote invloed geweest.

Het jaar 2008
In 2008 is DeMeter zeker van plan meer records te verbreken. Het programma en de data van de diverse thema-avonden is te zien op www.demeter-online.nl. Hier kunt u zich ook meteen aanmelden voor een of meerdere thema-avonden.

Wat doet DeMeter?
Een platform bieden waar ruimte is voor activiteiten waarmee men de praktische DM-kennis vergroot en op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen. Zo'n platform biedt ook veel mogelijkheden om in een ongedwongen sfeer contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen. De netwerkfunctie van het DeMeter-lidmaatschap wordt dan ook door de leden als een groot pluspunt ervaren. Zie ook www.demeter-online.nl.

----------

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht