Ingezonden persbericht


Persbericht - 15 november 2007

Reiscommunity Wereldwijzer.nl aanwezig op Vakantiebeurs 2008

Nijmegen, 15 november 2007 - De populaire online reiscommunity Wereldwijzer.nl zal zich op de komende Vakantiebeurs in januari presenteren aan het grote publiek. Na zeven jaar geleidelijke groei tot nu 130.000 bezoekers per maand vindt de virtuele reisforum website het tijd om haar leden ook eens 'in real life' te ontmoeten.

Op de Wereldwijzer.nl stand zal de bezoeker vooral worden geïnformeerd over de vele mogelijkheden van de internet reiscommunity. Doordat reizigers op de website onderling tips kunnen uitwisselen en ervaringen kunnen lezen van andere reizigers kunnen zij zich veel beter oriënteren op de te boeken vakantie.

De stand van de Wereldwijzer.nl Reiscommunity is tijdens de Vakantiebeurs 2008 te vinden in hal 8 op nummer 08.A097, achter het Turks Verkeersbureau. De Vakantiebeurs 2008 wordt gehouden van 9 t/m 13 januari en vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht.

Over Wereldwijzer.nl VOF
De website Wereldwijzer.nl is een online reiscommunity waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. Al meer dan 50.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer.nl. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in de diverse wereldcontinenten. Voor een aantal populaire vakantielanden is een apart reisforum opgezet. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer.nl ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. De website wordt maandelijks door 130.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht. Wereldwijzer.nl VOF is eigenaar en exploitant van de reiscommunity Wereldwijzer.nl en diverse reissites voor het boeken van reizen en vakanties.

===================================
Noot voor de redactie,