Jongste bedrijf op de Vakantiebeurs introduceert energiemanagement


UTRECHT, 20080108 -- Op de Vakantiebeurs 2008, die morgen haar deuren opent, presenteert zich een geheel nieuw bedrijf. Vier jonge ondernemers, waarvan de jongste 19 jaar, hebben onlangs Top-Chalets opgericht. Zij zijn ervan overtuigd dat het anders kan. Het gaat niet alleen om het selecteren en het boeken van een vakantie, maar de kwaliteit en beleving ter plaatse is nog veel belangrijker. Je gaat op vakantie om energie op te doen, laat ons dat dan managen, is hun credo.

Het Internet is een prachtig instrument voor het selecteren en boeken van je vakantie, maar wat doe je met je specifieke wensen en vragen? Hoe krijg je zoveel mogelijk energie. Door het nemen van de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en inhoud van de vakantie, gaan zij zich onderscheiden. Te vaak hebben zij zelf ervaren, dat de service stopt bij het boeken van de accommodatie. Je hebt het en nu zoek je het maar uit. Bij aankomst moet je je eigen weg zoeken, de service is dan vooral geconcentreerd op de accommodatie. Wanneer je wil gaan skiën dan wil je de mogelijkheden weten, wil je een pas hebben. Waar kunnen de kinderen vertrouwd hun weg vinden? Waar kan ik wandelen en wat heb ik nodig? Natuurlijk vindt iedereen zijn weg, maar het is jammer wanneer je die weg pas vindt wanneer de vakantie bijna voorbij is. Door het inzicht te hebben in de individuele wensen, kan de vakantieganger vanaf het eerste moment genieten en zijn tijd optimaal inzetten om nieuwe energie op te doen. Om hier invulling aan te geven presenteren de jongelui energiemanagement. Ieder mens doet anders energie op. Het gaat om fysieke energie, maar ook om mentale energie. Door vooraf inzicht te krijgen in de energie wensen van de gasten kan er worden ingespeeld op een optimale verhoging van het energieniveau, zodat men bij thuiskomst er weer volop tegenaan kan.

Voor een zo goed mogelijk introductie van het energiemanagement concentreert Top-Chalets zich in eerste instantie op een specifiek gebied in Oostenrijk. In dit gebied zijn zij in hun vakanties opgegroeid. De vier ondernemers zijn broers en zussen, die al jaren praten over het feit dat het hun idee anders kan. Zij kennen er elk plekje en mogelijkheid. Het is een gebied wat vooral schone en groene energie geeft. Spanje zal waarschijnlijk hun volgende reisdoel worden.

Volgens een van de initiatiefnemers Peter van der Heide (de jongste van het stel) komen vele mensen gestrest terug van hun vakantie. "Wij trekken ons de vakantiebeleving van onze gasten aan. Wij zijn geen animatieteam. Nee, wij kijken serieus naar de omstandigheden en de mogelijkheden om het optimale uit je vakantie te halen. Boek bij ons een accommodatie en je krijgt de energie er gratis bij", aldus Jeroen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen, Monique, Silvia en Peter, telefonisch via nummer 0031(0)180-310535 of door een e-mail te zenden aan info@top-chalets.com. Standnr. 09.A043