Groter gemak voor huisdiereigenaren


Nieuw in Nederland: online dierenartsconsulten en geneesmiddelen

KLAASWAAL, 20080109 -- Huisdiereigenaren hoeven sinds kort niet meer de deur uit voor diergeneesmiddelen of dieetvoer. Via de website www.medpets.nl kunnen zij de producten voor honden, katten en paarden online bestellen. De website die online dierenartsconsulten biedt in combinatie met een online apotheek, is uniek in Nederland.

Bedenker van Medpets.nl is Elies van der Graaff uit Numansdorp. `Iedere keer met een huisdier naar de dierenarts voor geneesmiddelen kost huisdiereigenaren erg veel tijd en geld', weet zij uit ervaring. Haar bedrijf brengt daar verandering in.

www.Medpets.nl biedt zowel medicijnen op recept als vrije geneesmiddelen. Achter de online dienstverlening zitten naast Van der Graaff dierenartsen met een reguliere praktijk. Via een zorgvuldig samengestelde vragenlijst op de site kunnen klanten de artsen raadplegen voor een consult met geneesmiddelen. Bij onduidelijkheden neemt de dierenarts contact op. Voor het bestellen van vrije geneesmiddelen is geen consult nodig.

Goedkoop en veilig
Medpets.nl biedt gemak, maar levert huisdiereigenaren ook een kostenbesparing op. De kosten voor een online consult liggen lager dan bij de reguliere dierenarts en ook vrije geneesmiddelen zijn goedkoper via de site. Dankzij een aantal ingebouwde veiligheidsmaatregelen, zoals de opbouw van een patiëntdossier, is de veiligheid van de dienstverlening gegarandeerd.

De website biedt verder een LiveChat voor informatie en wordt aangevuld met een telefonische klantenservice tijdens kantooruren.