SSI benoemt Marjon de Bruin tot Operations Director Europe


ROTTERDAM, 20080109 -- Survey Sampling International (SSI), wereldwijd aanbieder van sample oplossingen voor marktonderzoek, heeft Marjon de Bruin benoemd tot Operations Director Europe. In haar nieuwe functie is Marjon voor heel Europa verantwoordelijk voor het monitoren van de interne operationele processen en het waarborgen van de kwaliteit van de dienstverlening. Hiervoor zal zij nauw samenwerken met het Amerikaanse hoofdkantoor van SSI.

De afgelopen vijf jaar was Marjon werkzaam in verschillende functies bij SSI. In haar voorgaande functie als Director Quality Assurance was zij verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid van de organisatie. Na haar studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam startte Marjon haar carrière bij Blauw Research, waarna zij voor Bloomerce -het huidige SSI- koos. Marjon heeft bij beide organisaties ruime online research ervaring opgedaan.

"SSI bevindt zich in een nieuwe ontwikkelingsfase, we worden één wereldwijde aanbieder van sample oplossingen", aldus Marjon de Bruin. "Het is voor mij een uitdaging om een werkomgeving te creëren waarin medewerkers zich kunnen ontwikkelen en waarbij kwaliteit en service level voorop blijven staan. Het Europese operations team wordt onderdeel van het wereldwijde operations team, hierbij wordt de universele afstemming van de operationele processen op de diverse kantoren essentieel."





Ingezonden persbericht