Targetmedia, Van den Boom nieuwe CEO, Van Rooij President


LAREN, 20080109 -- Laren, 9 januari 2008. Met ingang van 1 februari 2008 zal Erwin van den Boom, op dit moment C.T.O. (Chief Technology Officer), benoemd worden tot C.E.O. (Chief Executive Officer) van Targetmedia B.V.

Erwin van den Boom (26) volgt hiermee Paul van Rooij (37) op, die per dezelfde datum de functie van President zal gaan vervullen. Hiermee wordt uitvoering gegeven aan een beleidsplan welke reeds op 9 september 2006 is aangekondigd.

"Targetmedia is conform verwachting vorig jaar ruimschoots door de beoogde 10 Miljoen omzet grens gegaan. In Q1 van dit jaar worden een aantal uitbreidingen op ons aanbod gelanceerd en komen wij met een compleet nieuw product op de markt. Mijn verwachting is dat we hiermee in 2008 qua omzet minimaal 100% zullen stijgen. Erwin is al jaren onderdeel en mede aandeelhouder van Targetmedia en kent het bedrijf daardoor als geen ander. Aangezien we deze stap al ruim een jaar geleden zorgvuldig hebben voorbereid ben ik er van overtuigd dat het een zeer vloeiende overgang is, zowel voor onze klanten als onze medewerkers.

De komende maanden ga ik mij richten op een aantal strategische vraagstukken binnen Targetmedia en nadenken over een aantal mogelijkheden om bij of met andere bedrijven nieuwe uitdagingen aan te gaan. Of dit als aandeelhouder of als werknemer zal zijn is daarbij nog volledig open. Naast mijn werkzaamheden als President ben ik ook DGA en zal dus vanuit dat oogpunt in ieder geval verbonden blijven aan Targetmedia. Feitelijk gaat het er om welke uitdaging mij het meest aantrekkelijk lijkt en het beste aansluit bij mijn persoonlijke ambities" aldus Paul van Rooij.

Websites: www.TargetMedia.nl, www.RingTonio.nl, www.TargetSms.nl, www.TargetPay.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Targetmedia B.V.
Paul van Rooij
Houtweg 29
1251 CS Laren
tel: (0031) +35 523 25 40
fax: (0031) +35 523 25 41
e-mail: pvr@targetmedia.nl