Politie Gelderland-Midden

Ongevallen Barneveld en Nijkerk

Publicatiedatum: 9-1-2008 19:18:24

Barneveld en Nijkerk - Woensdagavond vonden er in Barneld en Nijkerk twee ongevallen plaats waarbij in totaal drie mensen gewond zijn geraakt.

Omstreeks 17:45 uur is een man uit Apeldoorn met zijn auto tegen een stilstaande containeraanhanger gereden op de Nieuwe Voorthuizerweg in Nijkerk. Waarschijnlijk zag de man de aanhanger niet en botste hij op de trekstang van de containeraanhanger. De Apeldoorner (leeftijd nog niet bekend) is bij het ongeval gewond geraakt aan onder meer rug en borst en is overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. In verband met het onderzoek is de Voorthuizerweg afgesloten.

In Barneveld botste omstreeks 18:00 uur een auto door nog onbekende oorzaak op de Renswoudsestraatweg tegen een boom. Daarbij raakte de twee inzittenden van de auto, een 49-jarige vrouw uit Lunteren en haar negenjarige dochter, gewond. Zij zijn voor nader onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De auto raakte bij de aanrijding zwaar beschadigd.
De verkeersongevallendienst doet onderzoek naar de toedracht. In verband met het onderzoek is de Renswoudsestraatweg enige tijd afgesloten geweest.

voor nadere informatie:
piketvoorlichter Femke van Ottele
politie Gelderland-Midden
026 376 3052 (tot 20:30 uur)

---