Time : 19:38:14
Date : 09 January 2008
Sender Name: ISS nv

ISS vraagt tussenkomst sociale bemiddelaar in conflict Audi

Aansluitend op ons persbericht dd 9/1/8 en ons overleg met de directie van Audi, waarin we het ISS standpunt hebben toegelicht, houden we er aan u verder te informeren.

Ondanks het aanbod aan de betrokken medewerkers van jobgarantie met behoud van loonsvoorwaarden, moeten we tot onze spijt vaststellen dat de vakbonden blijven vasthouden aan hun eis voor een vertrekpremie, en weigeren zij het werk te hervatten.

In het belang van alle partijen, heeft ISS de tussenkomst van de sociale bemiddelaar, Dhr Jean-Marie Fafchamps, gevraagd. Dat overleg is gepland voor 10/1/8 om 10u op de FOD Arbeid en Tewerkstelling.

Uiteraard staan wij ter beschikking voor alle bijkomende informatie.

Walter Kestens
Strategy & Communication Director

ISS België is lid van de Deense groep ISS A/S die facility services aanbiedt in 4 domeinen:

Property Services - Office Support - Cleaning - Catering

Met zijn 12.000 medewerkers en filialen in Brussel, Gent, Floreffe, Groot-Bijgaarden, Halle, Luik, Tienen, Vilvoorde, Wilrijk, Heusden-Zolder, Zwijndrecht, Roeselare en Estaimpuis is ISS de belangrijkste leverancier van "facility services" in België.

In 2007 haalde ISS Belux een omzet van 387 miljoen euro. De Deense groep ISS, die wereldwijd meer dan 430.000 mensen in 53 landen tewerkstelt, bereikte in 2006 een totale omzet van 7,5 miljard euro.

Wij blijven te uwer beschikking voor meer informatie in verband met dit persbericht. Aarzel niet om een mail te sturen naar walter.kestens@be.issworld.com. U ontdekt alles over onze brede waaier aan diensten op www.iss.be.