De Basis kiest voor Care4 en NederCare


DOORN, 20080109 -- Stichting de Basis heeft op 7 januari 2008 de opdracht gegeven aan NederCare voor de levering van het zorginformatiesysteem Care4. Care4 zal door de Basis gebruikt worden voor het uitvoeren van haar kernactiviteiten, te weten het ondersteunen en begeleiden van mensen met ingrijpende ervaringen. Maatschappelijke dienstverlening zal worden georganiseerd conform het AMW informatiemodel en voor de nazorgprogramma's van de Basis zal Care4 bijdragen aan de planning, uitvoering en evaluatie. Het opbouwen van een integraal cliëntbeeld zorgt uiteindelijk voor een verdere verhoging van professionaliteit en kwaliteit.

de Basis
Stichting de Basis ondersteunt mensen met ingrijpende, traumatische ervaringen. Oud-militairen, maar ook mensen met een andere achtergrond. Door hulpverlening, ondersteuning, training en coaching leert men omgaan met de gevolgen van dergelijke ervaringen. Een en ander is gericht op kracht, zelfredzaamheid en perspectief. De Basis bedient haar cliënten thuis of op locatie en beschikt onder meer over een uitstekend uitgerust nazorgcentrum in het bosrijke Doorn.

NederCare
NederCare ontwikkelt automatiseringsoplossingen voor de zorgsector, met als doel zorg- en/of hulpverlenende organisaties optimaal te ondersteunen in hun bedrijfsvoering: Handige hulpmiddelen voor hulpverleners, simpel en correct voldoen aan externe verplichtingen, permanent grip en sturend vermogen en ongehinderd keuzes kunnen maken in een veranderende wereld. Mede dankzij hoge betrokkenheid van gebruikers bij de ontwikkeling van oplossingen, waarborgt NederCare continuïteit in verbeteringen en snelle aansluiting op nieuwe (markt)ontwikkelingen. Het bedrijf, gevestigd in Veenendaal, is opgericht in 1995. Het aantal klanten in de sectoren Jeugdzorg, GZ, GGZ en Speciaal Onderwijs bedraagt intussen meer dan 80.





NederCare B.V.